Dun nisantasi Rotap omega butique e gittim. Speedmaster day datei' taktim. Saatin capi 40mm ve gozume cok kucuk gozuktu. Saati hep internetten gormustum. Biraz hayal kirikligi oldu. Oyuncak saat gibi geldi gozume. Klasik spedmaster moon watch daha buyuk gorunuyor. Ayrica speedmaster moon phase model saate bayildim. Fakat fiyati butcemi asiyor. Omegadan vagecmeyecegim. Speedmaster Daydate'i nakit 6000 tl ye birakiyorlar. Mavi kadranlisi yoktu ne yazikki.
Klasik moonwatclar da kurmali. Kurmali bir saat de cok tuhaf geliyor bana... Moonphase de kurmaliydi galiba...
Speedmaster moonphase'i nakit 7500 tl ye birakiyorlar yanlis hatirlamiyorsam. Moonphase te aklımı çeldi. Baska moonphase li saatlere de oneri alablirim. Longinesin moonphase li modeli var. Fiyati da uygun. Ama omegalar bir baska guzel...
İsin icine moonphase girince saatlerin fiyatlari artiyor biraz. Cok gerekli birsey mi tartisilir tabi.ama hos.
007 james bond serisini de onerdiler. Su an cok satiliyormus. Ama pek ilgimi cekmedi. Bir film kahramaninin saatini almak pek tarzim degil gibi...