TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

800 TL Bütçeli Vintage Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Vintage Saat Önerisi

Mesaj asymptote » 13 Kas 2012, 22:44

Drk yazdı:Cihan yapma n'olur 12 yaşında ne vintage'ı? :)

Çocuğun hevesini kırma Doruk abisi :) Aşkın yaşı olmaz, vintage de bir aşktır.. ;)
SeRxx yazdı:Cihan bence sıfır saat al bir köşeye at, Vintage alma zamanın gelene kadar o saat Vintage olur ;)

Serkan senin bazı yorumların öldürüyor beni.. :D Güzel cevap ama o yaşa kadar bekletmeyelim kardeşimizi..

Ne tarz bir şey arıyorsun Cihan? Netten bulduğun ve beğendiğin vintage saatlerin resimlerini burada bizimle paylaş ki zevkine ve tercihlerine uygun şekilde seni yönlendirelim.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: 800 TL Bütçeli Vintage Saat Önerisi

Mesaj Cihan » 13 Kas 2012, 22:54

Asymptote bu mantıklı yaklaşımın için ayrıca teşekkür ederim :champ: Ben daha çok dress watch gibi çok komplike olmayan modeller peşindeyim örnek verecek olursak;

Resim

Resim
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj Cihan » 13 Kas 2012, 22:55

Linkteki çıkmıyor yani kronografı falan olmayan modeller peşindeyim sade ve klasik :)
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj asymptote » 13 Kas 2012, 23:02

Örneğe bakar mısınız beyler, Cihan direk koymuş VC'yi masaya :D Şaka bir yana marka elbette önemli değil, senin optik beğenini öğrenmek için sordum bu soruyu ve cevabı aldım. Zevkin için seni kutluyorum öncelikle Cihan, çok olgun bir tercih olur böyle bir saat. 500-600 dolara kurmalı NOS bir Zenith bulunabilir, fakat yurtdışından alman lazım..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj KKarakuş » 13 Kas 2012, 23:05

Güzel bir düşünce , güzel bir istek. :thumbup: Bu fiyat aralığında temiz bir Zenith yada Longines bulunup alınabilir.
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Mesaj Cihan » 13 Kas 2012, 23:30

Asymptote :champ: :D KKarakuş nereden bulabilirim saygılarımla
Kalem&Saat!
Kullanıcı avatarı
Cihan

Mesaj asymptote » 13 Kas 2012, 23:36

ebay'den bulabilirsin.. :) ;)
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mucadeleci » 13 Kas 2012, 23:37

Cihancım "abiler hem döver hem sever" diye bir söz vardır, ben döverek başlamak istiyorum :)

Zenith iyi seçim olur bu bütçe ile :thumbup: 5605-06 mekanizmalı bir Seiko LM yada 6138-39 mekanizmalı bir Seiko Chronograph da iyi seçimler olacaktır en temizinden :thumbup: Şansın varsa bu fiyata temiz bir King Seiko dahi denk getirebilirsin ;)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 131 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners