Emre » 15 Eyl 2012, 16:34
Ben bu Breitling for Bentley serisini ve bu iki markanın ortaklığını mantıklı bulmuyorum açıkçası. Neden?
* Breitling ve Bentley, kendi ürün yelpazelerinde marka konumlandırması olarak benzer yerlerde değiller. Bentley otomobilde en üst noktalardan biriyken, Breitling kaliteli ve güzel saatler üreten köklü bir marka. Böyle bakarsak 10 yıla yaklaşan geçmişe sahip bu ortaklığın uzun süreceğini düşünmüyorum. Bentley'e daha üst segment saat markaları ve yalnızca limited edition saatler yakışır.
* Kendim bir tüketiciyim ve şimdi soruyorum kendime, 'Neden bir Breitling for Bentley almalıyım?' diye, cevap yok. Bentley açısından baktığımızda, üretilen saatlerde insanlara Bentley markasını çekici gösterebilecek hiç bir yenilik veya artı bir değer yok. Onun yerine Navitimer serisi almak çok daha mantıklı geliyor.
* Breitling'in bu saatlere özendiğini hiç mi hiç düşünmüyorum. Steinhart'ın var olan kasadan üretim yaptığı gibi Breitling de sanki kalıbı çıkarmış ikincisi pahalı olur diye aynısından üretiyor da üretiyor. Tourbillon'u da aynı kasa, bu ortaklıktan çıkan en ucuz saat de aynı kasa.
T S F = P A Y L A Ş I M