Tüm modelleri için elbette güzel demiyorum ama aralarında benim beğendiğim modeller oldu. Fiyatları yeni bir marka için yüksek çıkmasına rağmen tutuldu. Spor kronograf saatte farklı ve güzel bir alternatif. Satın alma kararı kolay değil elbette, öncelik alıcılar için Audemars Piguet Royal Oak Offshore olur ama bu saat farklı bir kategoride değişik alternatifler arayanlar için iyi bir ürün sunuyor şeklinde fikirlerim. Bell & Ross Diver modellerinin biraz daha sert yapılısı ve üst klasmanı olarak algılıyorum. Lüks bir ürün olmasına rağmen saatin askeri ve ekstra maskülen bir havası var, bunu takan kendini Spec-Ops gibi hisseder

Skeletonized kasa sektörde yeni bir yapı oldu, 10 sene öncesine kadar böyle detaylı bir kasa üretmek mümkün değildi şeklinde bilgiler verilmişti. Kasa yapısı ve tarzını bozmadan devam ettiriyor, arada iyi kötü çeşitli modeller olacaktır mutlaka. Elmaslı model yapmışlardı hiç olmamıştı mesela. Kadranlar biraz daha güzel olabilir. Bu arada son Octopus kasasında bana göre kadran küçük kalmış bezel ve kasa fazla kalın duruyor. Önceki diver modellerini ben daha çok beğenmiştim.
Beğendiğim bir kaç Spidospeed modelinin foto ve videosunu koyuyorum. Bir tanede Ariel'in ilk Spidospeed chrono modeli incelemesini ekledim. Henüz kolda deneyemedim belki denediğimde hoşuma gitmez ve sana katılırım ama şimdilik izlenimlerim bu yönde.