Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
Önerileriniz için teşekkürler ama sanırım bünyem halen diver tipi saatlere alışamadı. Evet spor bişey istiyorum lumeni iyi olsun su geçirmezliği en az 100m olsun. ama diverların bezelleri benim hoşuma gitmiyor sanırım. Biraz daha kibar bişey istiyorum 42mm civarı büyüklükte ama kibar
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong, My love shall in my verse ever live young W. Shakespeare
Peki şöyle sorayım 1. Daha çok hoşuma giden (7s36) mekanizmalı SNZG13J1 modelini mi almalıyım
2. Yoksa nispeten hoşuma giden (4R36) mekanizmalı SRP155j modelini mi?
3. Öneriler arasında en çok hoşuma giden Orient Mako oldu ancak onu da Satın alabileceğim yerlerde bulamıyorum.. Yurt dışı alışveriş tecrübem yok şimdilik edinmek de istemiyorum
...Yet, do thy worst, old Time: despite thy wrong, My love shall in my verse ever live young W. Shakespeare
Şu saat zamanında o segmente dadanmışken almayı cok istediğim fakat nedense kısmet olmamış bir saat.Gercekten bilekte cok tok duran saglam şık bir saat.Şu varken diğer öneriler cok yavan kalıyor bana göre.Zevk tabi değişirde..