2Fast4U ilk linki tekrar koyup url kodu içine alırmısın, direk anasayfaya bağlanıyor. Resim linkinde Hamann 911 olabilir belki diye düşündüm ama emin değilim. Benimde beğendiğim bir individualisation firması ama politika olarak eskiye göre biraz marka segmentini yaydılar son zamanlarda diye düşünüyorum. 3-4 sene önce bazı araçlara uyguladığımız için bir fikir belirtebilirim, Aero ekipmanlarının kalitesi optik olarak oldukça başarılı ama kullanılan malzeme ve kitlerin üretim yapısı halen Japon Ings+ vb firmaların seviyesine gelmedi bence. Kitleri PRF kullanmalarına rağmen esneme payı az ve kırılma olasılığı yüksek. Almanyada urethane kit üretimi yasak olabilir tam emin değilim. Engine ve diğer upgradeleri ise çok başarılı buluyorum.
Bentley Mulsanne'ı otomotivle yoğun ilgilenen çoğu kişi ilk görüşte tanır, dev gibi bir araç

Retro futuristic tasarımın beğendiğim örneklerinden biri. Foto için teşekkürler her gün hareket haline böyle görülebilecek bir araç değil. Otomobille ilgili güzel konularımız var, seninde yakından ilgilendiğini otomobil ve saat konusundan hatırlıyorum, oralarda da aramızda konuşuruz sanırım.
Kötü şans, Bulgari köşe mağazayı kapmış, Piaget iyice sönük kalmış yanda

Resimler için teşekkürler tekrardan.