Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Clk » 25 Şub 2010, 18:14
frax1 yazdı:Mercedes - AMG olayı var mesela.Neredeyse baştan aşağı değişim geçiriyor otomobil.Saat için, üstelik sadece görünümde biraz farklılık için bence değmez.Yerine bir Rolex daha alınır
Alacak bir şey kalmayınca alınabilir bunlar

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
Clk » 25 Şub 2010, 18:22
Degil maalesef Frax.
El elden üstündür demisler. Bu saatler özellikle avcilar icin bu sekilde modifiye ediliyor. Parlama yapmasin ´diye hem cami ile hem kasasi ile hem de Lumi'ler ile oynuyorlar v.s. Bunlari alan adamlarda yarisi gösteris icin alsa da yarisi sadece amaci icin aliyor.
Herkesin hobisi farkli. Kimisi arabasina Jant aliyor, kimisi metresine ev tutuyor bu adamlarda bu saatleri aliyor. Ben yadirgamiyorum isin acikcasi.
Bazi ürünler vardir ki herkes icin degildir. Pro-Hunter da onlardan bir tanesi.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
padcom » 25 Şub 2010, 19:22
eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II
-

padcom
-
Double0Se7en » 25 Şub 2010, 19:26
padcom yazdı:eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II
Kesinlikle katılıyorum ama eğer hayat boyu bu tek Rolex olacaksa..ama benim gibi yavaş yavaş hepsini denemek isteyen biri için en güzelini en sona saklamak daha zevkli..mesela ben 6 ay sonra gmt 2 alıcam..1 sene sonra da SS daytona..sonra da artık bir huzur evine yerleşip ölümü bekliycem:)
''A Crown for Every Achievement'
-

Double0Se7en
-
Frax » 25 Şub 2010, 19:32
Double 0 Se7en yazdı:padcom yazdı:eğer rolex sahibi olmak gerekiyorsa clk gibi yapıp rolex'i rolex olarak vurgulayan modellerden biri alınmalı bence gmt master II
Kesinlikle katılıyorum ama eğer hayat boyu bu tek Rolex olacaksa..ama benim gibi yavaş yavaş hepsini denemek isteyen biri için en güzelini en sona saklamak daha zevkli..mesela ben 6 ay sonra gmt 2 alıcam..1 sene sonra da SS daytona..sonra da artık bir huzur evine yerleşip ölümü bekliycem:)
Niye huzur evi olsun saatlerini hediye edebileceğin torunların bakarlar sana

-

Frax
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: depechemode ve 118 misafir