Drk yazdı:Böyle saat almamalısınız. İkisini de mutlaka bileğinizde deneyin, sonradan hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.
katılıyorum ama benim için vitrinde görmem de yeter. vitrinde görmek bileğe takmak gibi çünkü gerçek boyutunda ve gerçek ışık ve renginde görüyorsun. ama tabi bileğe takmak en iyisi. ben netten almak hoşuma gittiği için vitrinde bakıp denemiyorum.
vitrin kirası veresim var saatçilere. çünkü netten satış onların satışını vurabilir ama orjinal olma ihtimali daha yüksek oluyor saatçide. parası bol olan ve saatı bol alan ikisinide tercih edebilir. ben bir saatçiden casio marine modeli beğendiğim için ondan bir saat alacağım dedim kendi kendime çünkü vitrinden çıkarıp göstermişti bana. sonra o modeli netten almak ihtimali tuhafıma gitti çünkü dükkancıyı kullanmış gibi olacaktı. tamam dedim bundan bir saat alacağım. casio g 1200b-1adr modelini saatçiden alacağım. iyi bir indirimde yaptı . yanındaki tamirci ile konuştum.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=13&t=7587#axzz2B54VrVW3buradaki saat ile aynı sadece radio bandı yok. turuncu kordon çok güzel duruyor...

maşallah

bir lorus görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. araştırmıştım. lorus seiko nun bir bölümü imiş. sanırım daha ucuz saat yapmak için isim değiştirmişler. ilerde resim eklerim buraya inşallah lorus un beğendiğim modeli ama gerçekte daha güzel görünüyordu.

işte resmi yüklüyorum

:

oldukça ucuz bence bu güzellikte ve özellikte saat için. 215 tl diyor nette belki daha ucuza bulunur mağazada biraz daha pahalıydı.
diğer güzel bazı lorus modellerinide koyayım :

bu güzel ve ucuz modeller beni bir lorus sahibi yapmaya itiyor saatime ek olarak. bakalım
vitrinde görmeye bir kere daha parmak basmak istiyorum. saat büyük olabilir mesela ve netten alınca tam bir fiyasko olur çünkü büyük saati herkes sevmiyor. renklerde farklı olabilir nette.. nette birden fazla video ve resime bakmakta fayda var.

bu mesaja devam edeyim ve bu fiyattaki momentus un modellerine bakalım. seiko nun pulsar modelleride var ilgilenenler için lorusdan biraz daha pahalı.. açıkcası perpetual takvimi çok seviyorum. üşengeçmiyim, pratikçi miyim ama takvimle uğraşmak istemiyorum. bu saatleri alanlar buna dikkat etmeli. her modelde otomatik takvim yani perpetual takvim olmuyor..

Uploaded with
ImageShack.us MOMENTUS FS108E-04RB (bu tür simsiyah saatleri tercih etmeyin çünkü iç karartıcı olduğu kanaatindeyim. rakam yerleri beyaz diğer yerleri siyah saatim olmuştu o da iç karartıyordu. dikkat edin buna derim) :

Uploaded with
ImageShack.us Momentus FS108B-04RT (favorim ama bir perpetualli değil maalesef. çok cıks, şık duran modeller bence.) :

Uploaded with
ImageShack.us