Evet Aydın saati aradım görüştüm kendileriyle teknisyen saatteki ter izleri olmaması gerekir geri gönderin hemen işlemi tekrarlayalım dediler. Tabi benim bu kadar boş zamanım olmadığı için böyle bir öneriyi kabul etmedim. Kendim temizlerim dedim.
Fırçalama v.s. tarzı işlemler yapılıyormuş ve cihazın kasası 3-4 saat özel sıvısında makinede kalıyormuş.
Şimdi gelelim sızdırmazlık testine telefonu açan hanımefendi şunu söyledi size mutlaka ve mutlaka iki evrak gelmesi gerekirdi biri sızdırmazlık testi, ikincisi garantiye ilişkin bir form gelecekmiş. Ben de bunların mevcutta bulunmadığını ifade ettim. Görevli önemli değil seri numarasından bizde işlem gördüğü bellidir bu yüzden sıkıntı olmayacaktır bize ulaştırın bir sorun olursa gerekeni yaparız. Her şey sistemimizde kayıtlı dedi. Temizlik işlemi şunun için gerekliymiş temizlenmeden yapılan pil ve conta değişimi su kaçmasına yol açabilirmiş. Bu yüzden de kasa temizlik şartmış.
Teknisyenle yaptığımız konuşmanın sonunda görevliye forumdan bahsettim ve forumu takip etmeleri tavsiyesinde bulundum. Kendisi de adresi aldı ve ilgili birime ileteceğini söyledi.
Yani durum bu arkadaşlar. Aydın Saat'te pil değiştirme maliyeti 55 lira. Ha unutmadan 3-4 gün önce Ebay'da kapanan bir açık arttırmada Seiko 5 bir saatin fiyatı kargo dahil 61,50 $ (Yaklaşık 110 lira yani Aydın Saat'te iki pil parası...

)
Selamlar...