TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Double0Se7en » 21 Şub 2010, 17:11

Yaklaşık 6 saat önce Seul Inchon havalimanına indim..Shuttle Bus ile Lotte Hotel'e ulaştım , küçük içinde bir gecelik eşyalarım olan çantamı odama bırakır bırakmaz hemen 10. kattaki duty free shopa gittim..Tam tahmin ettiğim gibi GMT MASTER II SS satılmıştı..TT GMT MASTER II vardı ama sarı altın sevmediğim için sadece koluma denemekle yetindim..İki adet ExplorerII karşımda duruyordu..Beyaz ve siyah...Yaklaşık 1 saat ikisini de inceledim..Bir çok avantajı göz önüne alarak beyaz da karar kıldım..
Bunlardan bazıları parmak izini göstermemesi..Cyclopun etrafındaki kirleri belirgin göstermemesi..Dikkat çekici bir beyazlığının oluşu( Kutup Beyazı diyorlar ) ve en önemlisi fiyatı..Yeni bir fiyat etiketi vardı explorerIIde..4300 USD

%10 Lotte Gold VIP kart indirimi ile önce küsürat gitti...Ardından kredi kartımı gören satış temsilcisi bayan visa platinum kartlara extra %10 indrimimiz var ama rolexte geçerlimi öğrenmem gerek dedi ve gülümseyerek geçerli olduğunu söyledi...Ve toplamda %20lik bir indirim ile V serisi bu saat bana 3440 USD gibi bir fiyata geldi..ve 3 taksitte vade farksız ödeme imkanıyla(Teşekkürler Yapı Kredi :)

GMT MASTER II SS ne zaman gelir soruma 1 ayı bulur dedi...Onda da 6000 USD bir fiyat vardı..%20lik bir indirim ile 4800 USD'ye gelecekti..Artık bir daha ki sefere:)

Saati yarın akşam Seulden ayrılırken havalimanı duty free teslim noktasından alıcam..2 yıl uluslararası garanti var.Parayı ödeme esnasındaki bir kaç heyecan dolu resmi paylaşmak istedim..Iphone ile ancak bu kadar çekebildim..İstanbula dönünce detaylı kutulu resimler gelicek..Teşekkürler..

Resim
En son Double0Se7en tarafından 21 Şub 2010, 17:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
''A Crown for Every Achievement'
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Re: ..ve Tercihim Rolex ExplorerII Polar Oldu!

Mesaj Frax » 21 Şub 2010, 17:21

Hayırlı olsun :)

Detaylı inceleme ve izlenimleri müsait olduğunuzda bekliyoruz artık.İyi günlerde kullanın...
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Double0Se7en » 21 Şub 2010, 17:25

Çok teşekkürler detaylı inceleme tabiki gelicek..Fakat çeliği Omegadan bambaşka...Harika bir çelik..o kadar bilekle uyumlu ki...
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj nickynick » 21 Şub 2010, 17:47

Kaan oncelikle hayirli olsun, gule gule kullan. Emin ol en az senin kadar sevindim, hele bir de an be an anlatman heyecanima heyecan katti :) Bu arada fiyat inanilmazzzz daha gecen hafta sordum burada, ikinci eline 4000 dolar istiyorlar Tr'de, bu cok buyuk bir referans oldu benim icin, bunun icin de ayrica tesekkur ediyorum. Eger hala imkanin varsa Milgauss yesil camlinin fiyatini da ogrenebilir misin?
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Double0Se7en » 21 Şub 2010, 17:50

Yeşil cam yoktu.içi koyu gri olan ve beyaz olan vardı..onlarda normal indirimsiz fiyatı 5200usd idi..
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Mesaj Clk » 21 Şub 2010, 17:54

Cok güzel bir secim olmus. Güle güle kullan yeni saatini. Saydigin bütün avantajlar dogru beyaz icin hatta bir avantaj daha cok daha sportif duruyor siyaha oran ile. Fiyat mi? Öldüm ben burada :) Daha iyi bir alisveris olamazdi herhalde. Ne ögrendik? Bir sonra ki deniz asiri tatil Avustralyaya :) Tekrar güle güle, iyi günlerde kullanman dilegi ile....
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: ..ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Double0Se7en » 21 Şub 2010, 18:15

Çok teşekkürler dostlarım ...detaylı kutuyu açış pozları artık istanbulda gelecek:)
Kullanıcı avatarı
Double0Se7en

Re: ..ve Tercihim Rolex Explorer II Polar Oldu!

Mesaj Clk » 21 Şub 2010, 18:18

Bekleyemeyecegim :) Bekle ben oraya geliyorum :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 201 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners