Bunlardan bazıları parmak izini göstermemesi..Cyclopun etrafındaki kirleri belirgin göstermemesi..Dikkat çekici bir beyazlığının oluşu( Kutup Beyazı diyorlar ) ve en önemlisi fiyatı..Yeni bir fiyat etiketi vardı explorerIIde..4300 USD
%10 Lotte Gold VIP kart indirimi ile önce küsürat gitti...Ardından kredi kartımı gören satış temsilcisi bayan visa platinum kartlara extra %10 indrimimiz var ama rolexte geçerlimi öğrenmem gerek dedi ve gülümseyerek geçerli olduğunu söyledi...Ve toplamda %20lik bir indirim ile V serisi bu saat bana 3440 USD gibi bir fiyata geldi..ve 3 taksitte vade farksız ödeme imkanıyla(Teşekkürler Yapı Kredi

GMT MASTER II SS ne zaman gelir soruma 1 ayı bulur dedi...Onda da 6000 USD bir fiyat vardı..%20lik bir indirim ile 4800 USD'ye gelecekti..Artık bir daha ki sefere:)
Saati yarın akşam Seulden ayrılırken havalimanı duty free teslim noktasından alıcam..2 yıl uluslararası garanti var.Parayı ödeme esnasındaki bir kaç heyecan dolu resmi paylaşmak istedim..Iphone ile ancak bu kadar çekebildim..İstanbula dönünce detaylı kutulu resimler gelicek..Teşekkürler..