Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Shinigami » 15 Eki 2012, 23:18
Evet gordum tesekkur ederim ama pilot alacak isem gri kadran, acik kahverengi kayış ile dusunuyorum resimdeki gibi.
-

Shinigami
-
mucadeleci » 15 Eki 2012, 23:20
Saat olduktan sonra istediğiniz bir kaç kayışı alabilirsiniz bence.
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
Shinigami » 16 Eki 2012, 13:23
steinhart ın sitesini incelerken şimdi farkettim %19 kdv indirimli alabiliyoruz. e buraya gelince aynı vergiyi ödeyince internet sitesindeki fiyat üzerinden almış gibi olacağız. şimdi içim daha bir ısındı steinhart a. şu anda sitesinde olan pilot modellerinden hangisini önerirsiniz? yada gelecek güzel modeller var mı beklemek mi lazım? mekanizmalar hakkında pek bilgim yok o yüzden sizlerin görüşleri benim için çok değerli.
-

Shinigami
-
SeRxx » 16 Eki 2012, 13:34
Pilot modelleri fiyatlarına göre cok iyi saatler, kesinlikle tercih edilebilir .
Otomatik ve kurmalı modelleri mevcut. Saatlerin açıklamasında mekanizma kısmında 2824-2, 7750 yazanlar otomatik; Unitas 6497, Unitas 6498 yazanlar ise kurmalı..,
-

SeRxx
-
vmetin » 16 Eki 2012, 13:38
Ben de ciddi ciddi düşündüm Steinhart'tan bir pilot saati almayı ama Frax'ın dediği gibi marka yazmayan, central second lı ve kurmalı makine olan saat yok şu an Steinhart'ta.
Merkezi saniyeli olanlar otomatik makina ve tasarım olarak tepe hariç hoşlar(- ayrıca da titanyumlar ki ben çelik tercih ederim) , elle kurmalı olanlar ise small second lı ve kadranda Steinhart yazıyor.
-

vmetin
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir