TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Armani AR5868 ve Satış Sitesi Güvenirliği Bilgi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Armani AR5868 ve Satış Sitesi Güvenirliği Bilgi

Mesaj yvzdrk » 08 Eki 2012, 22:39

konu güncel tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
yvzdrk

Mesaj Frax » 08 Eki 2012, 23:47

Benzer konular fazlasıyla mevcut, bu saatler 700 lira etmez, kaplaması 3 gün sonra çizik dolacak.

6 ayda bir saat alırım kullanır atarım ya da "bu saat çok şekil" - şekil ne demekse- diyorsanız alın ama uzun süre kullanayım, kolumdan çıkarmadan uçup kaçayım falan diyorsanız sakın almayın. :thumbup:

Son bir ekleme, tamam bunu almayayım ne alayım derseniz de benzer konulara bakın diyeceğim, bu tasarımlarda kaliteli saatler yok kabul ediyorum bunu ancak biraz daha makul tasarımlarda uzun ömürlü dalgıç veya pilot saatleri alınabilir. Mekanik olması şart değil. Victorinox ların pilli modellerine bakabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj yvzdrk » 09 Eki 2012, 23:28

Frax yazdı:Benzer konular fazlasıyla mevcut, bu saatler 700 lira etmez, kaplaması 3 gün sonra çizik dolacak.

6 ayda bir saat alırım kullanır atarım ya da "bu saat çok şekil" - şekil ne demekse- diyorsanız alın ama uzun süre kullanayım, kolumdan çıkarmadan uçup kaçayım falan diyorsanız sakın almayın. :thumbup:

Son bir ekleme, tamam bunu almayayım ne alayım derseniz de benzer konulara bakın diyeceğim, bu tasarımlarda kaliteli saatler yok kabul ediyorum bunu ancak biraz daha makul tasarımlarda uzun ömürlü dalgıç veya pilot saatleri alınabilir. Mekanik olması şart değil. Victorinox ların pilli modellerine bakabilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.. Ya ben öyle uçup kaçan bi adam değilim :) çok temiz kullanırım kolumda dursun su geçirmesin yeter .. zaten hem spor hem klasik tarzda olduğu için bunu seçtim birde bilekliğim var siyah diğer koluma oda etkili oldu açıkçası .. benzer konular var demişsiniz ama birsürü konu olmuş tek tek bakacak vaktim olmadığı için konuyu açtım sık kullanılanlara ekledim her 6 saatte bir kontrol ediyorum:).Önereceğiniz başka saat varsa lütfen önerin.Ayrıca site hakkında kimse nedense yorum yapmıyor.Site için ne diyorsunuz görüşünüz nedir ? Alışveriş yaptınız mı veyahut bir yakınınız yaptımı o siteden alışveriş sizlerin yorumuna göre alcam.Yoksa piyasada çakma saatin bağrına vuruyorlar .iyi geceler..
Kullanıcı avatarı
yvzdrk

Mesaj yvzdrk » 09 Eki 2012, 23:31

ha hocam bide Victorinox demişsiniz belirli bir model varmı bide bu modelin Türkiye'de satışı olması lazım diğer türlü sıkıntı heeep :)
edit: Victorinoxlarda hoşmuş aslında
Kullanıcı avatarı
yvzdrk

Mesaj yvzdrk » 14 Eki 2012, 11:18

konu güncel yorumlarınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
yvzdrk

Mesaj limitsizce » 22 Ara 2012, 18:54

walla mesajını yeni gördüm.bende sana açıklama yapayım dedim.bakmış olduğun ar5868 saatin mekanızması 2 çeşitlidir bu saatler ilk ve ikinci parti olarak üretilmişlerdir.ilk üretilen nesil SII LORUS SEİKO mekanızma kullanılmaktadır.saniyeyi crono çalıştığında durduramazsın saniyenin durma fonksiyonu yok.ikinci nesil üretilen modellerin içinde miyota citizen mekanızma kullanılır.bu parti saatlerin crono start stop yapıldığında sanıye 12 pozisyonunu alır ve durur.eğer saati hala almamıssan internet linkini bana özelden gönder sana orginal olup olmadığını söylerim.biraz geç cvp oldu ama kusura kalma :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
saat var saat var...!
Kullanıcı avatarı
limitsizce

Önceki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 138 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners