Drago yazdı::lol: Sabah baktığımda 17 oyum vardı şimdi 16 olmuş

Drago yazdı::lol: Sabah baktığımda 17 oyum vardı şimdi 16 olmuş
Drago yazdı:Sabah baktığımda 17 oyum vardı şimdi 16 olmuş
Bond yazdı:Oylarınızı sonradan fikir değiştirmeniz halinde yenileyebilirsiniz
Daha önce sorun yaşayanlar olduğu için örnek veriyorum. Oy vermek istediğiniz fotoğraflar 2-8-15-17-24 ise bu numaraları işaretleyip daha sonra oy ver butonuna basmanız gerekmektedir. Anketi geçtikten sonra fikir değiştirmeniz halinde oylarınızı tekrar revize edebilirsiniz
necati yazdı:Bu güzel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Esinlenmek: İlham almak, bir fikrin etkisi altında kalarak bir şey oluşturmak.
Orijinal tabloda kullanılan saatin aynısını da kullansan farklı bir saat te kullansan, her halükarda o tablodan esinlenmiş olursun. Sadece saat değişikliği, BİR NEBZE dahi olsa esinlenmeden uzaklaştırmış olmaz. Adı üstünde esinlenme. Kopyası olmaz desen, neyse.
tachyon yazdı:necati yazdı:Bu güzel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Orijinal tabloda kullanılan saatin aynısını da kullansan farklı bir saat te kullansan, her halükarda o tablodan esinlenmiş olursun. Sadece saat değişikliği, BİR NEBZE dahi olsa esinlenmeden uzaklaştırmış olmaz. Adı üstünde esinlenme. Kopyası olmaz desen, neyse.
Arkadaş senin derdin ne?
Bizde biliyoruz resmen kopya olduğunu. Daha önce esinlenme diye nitelenmiş biz de kabalık olmasın diye öyle söyledik. Fazla uzatmanın alemi ne?
tachyon yazdı:necati yazdı:Bu güzel dilbilgisi dersine devam edelim o halde.
Arkadaş senin derdin ne?
Bizde biliyoruz resmen kopya olduğunu. Daha önce esinlenme diye nitelenmiş biz de kabalık olmasın diye öyle söyledik. Fazla uzatmanın alemi ne?
tachyon yazdı:Kimseye ders verme niyetinde değilim yanlış anlaşılan ben değilim üstelik. Ben daha önce başka kullanıcı tarafından kullanılan "esinlenme" kelimesini kabalık olmasın diye kopya olarak değiştirmedim diye eleştirildim. İnsanlar önce kendilerine bakmalılar. Başkası kabalık ederken "iyi hoş" biz buna karşı çıkınca "hooop bilader dur bakalım"
Dön TSF Club Özel Etkinlikler - Special Events
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir
|