Erinc isimli kayıtlı kullanıcımız açıklamalarının bu konuda yayınlanmasını rica etmiş ve forum üyeliğinin iptalini talep etmiştir. Yüklediği saatler hakkında yorum yapan bir çok üyemize kendisi de cevap verebilirdi ama ben isteği üzerine ekliyorum. Resimlerden durumu hemen bir çok kişi gibi bizlerde fark etmiş dahi olsak fotoğraflar elbette yanıltıcı olabilir fakat forum kurallarımıza göre PVD versiyonu resmi olarak üretimde bulunmayan bir UN modelini burada maalesef orijinal olarak yayına alamayız.
Zaten kasıtlı olarak yüklenmediğini bildiğimiz için kendisine özel mesaj attık. Üyelik iptaline elbette gerek yok bizler açısından ama kayıt sözleşmesinde belirtildiği üzere forum kullanıcıları her zaman üyelik iptali talebinde bulunabilir. Fotoğraflardaki saatlerin yapısı ve detayları için söylenebilecek çok şey var ama konumuz bu olmadığından bunlara gerek görmedik. Amacımız tüm diğer benzeri durumlarda olduğu gibi üyelerimizi korumaktır. Bizlerin yanıldığını ve yüklenen modellerin orijinal olmasını dilerim. Aksi durumda ise ücretini sorunsuz şekilde almasını temenni ediyoruz. Nazik mesajları için kendisine teşekkürler.
erinc yazdı:Sayın Site Yöneticisi,
Ben ikisinin de orjinal olduğunu düşünüyorum.
Çünkü ikisini de hatrı sayılır meblağlara hatrı sayılır yerlerden aldım.
Aksini düşünmeniz durumunda sizden ricam, bana ait tüm mesajları ve profilimi silmenizdir.
Saygılarımla
erinc yazdı:Sayın Bond,
2 Saat de trden alınmıştır. 2 saat in de sertifikası mevcuttur. 2 saatin de satın alınması pişyasa bedelleri araştırılarak ve piyasa bedelinde bir ücret ödenerek gerçekleştirilmiştir. 'Orjinal olduğunu düşünüyorum' dememin sebebi, yapılan yorumların beni endişelendirmiş olmasıdır.
Şu an sizinle satış noktalarını paylaşmayı düşünmüyorum. Ama tüm işimi bırakıp bugün istanbula satış noktaları ile görüşmeye gideceğim. Umarım boşa endişeleniyorumdur.
Ayrıca, üyeliğimin, bu açıklamalarımın konu başlığında sizin tarafınızdan yayınlandıktan sonra silinmesini talep ediyorum.
Saygılarımla,