TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Katalogda olmayan bir Rolex...

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Katalogda olmayan bir Rolex...

Mesaj Efe » 09 Şub 2010, 17:19

Panerai olabilir. Ama onun da 2. ellerine uçuk fiyatlar çekiyorlar. Radiomir Black Seal için 4 bin € dediler.
Şapkamızı önümüze koyup oturup düşünürsek, başka alternatif yok :)

Düzenleme: Yukarıda Polemik zaten gerekli açıklamayı yapmış.
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Clk » 10 Şub 2010, 17:19

Radiomir kolda cok güzel duran bir saat. Ancak, hem fiyat olarak cok yüksek hemde sade bir saat oldugu icin replikalari gercegine cok yakin üretiliyor. Ben Radiomir in altin modllerine vurgunum ama iyi fiyat istiyorlar :)

Polemik sen sea dweller buldun mu? Efe sen hic Sea Dweller denedin mi?
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Customs » 10 Şub 2010, 19:01

daha onceden clk ya da sormustum rolex submariner icin fazlasıyla yardımcı olmustu. Biraz buyuk sehirlere uzak oldugumdan dolayı saat piyasasını ancak internetten takip edebiliyorum.Rolex submariner 16610 almayı dusunuyorum 2. el biraz daha butceme uygun ist veya ankarada fiyat arastırması yapan var mı bu konuda veya ist telefonla veya gidip gorebilecegimiz sertifikalı satan yerler var mı.
Kullanıcı avatarı
Customs

Mesaj Clk » 10 Şub 2010, 20:19

Customs. Bu konuda sana en iyi yardimci olabilecek iki kisi de bu baslik altinda :) Mutlaka sana yararli olacak bir bilgi ve adresler ile döneceklerdir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Efe » 10 Şub 2010, 21:39

clk yazdı:Radiomir kolda cok güzel duran bir saat. Ancak, hem fiyat olarak cok yüksek hemde sade bir saat oldugu icin replikalari gercegine cok yakin üretiliyor. Ben Radiomir in altin modllerine vurgunum ama iyi fiyat istiyorlar :)

Polemik sen sea dweller buldun mu? Efe sen hic Sea Dweller denedin mi?

Hiç Sea Dweller denemedim.
Time is running out for us,
But you just move the hands upon the clock.
Kullanıcı avatarı
Efe

Mesaj Clk » 10 Şub 2010, 21:55

LV gelecek vaad eden bir saat ama Dweller'de yabana atilacak bir saat degil. Tavsiye ederim. Sadece tak dene :)
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj polemik » 10 Şub 2010, 21:58

customs yazdı:daha onceden clk ya da sormustum rolex submariner icin fazlasıyla yardımcı olmustu. Biraz buyuk sehirlere uzak oldugumdan dolayı saat piyasasını ancak internetten takip edebiliyorum.Rolex submariner 16610 almayı dusunuyorum 2. el biraz daha butceme uygun ist veya ankarada fiyat arastırması yapan var mı bu konuda veya ist telefonla veya gidip gorebilecegimiz sertifikalı satan yerler var mı.

Piyasada ikinci el saat satan yerlerde 16610'ların fiyatı genelde 4.000 USD civarı, en azından benim baktığım yerlerde fiyat bu seviyede idi.

Sahibinden bulabilirsen daha uygun bir fiyata alabilirsin diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
polemik

Mesaj Customs » 10 Şub 2010, 22:29

sahibinden bulmam biraz zor polemik dedigim gibi piyasaya veya bu ise meraklı olanlara biraz uzagım.4000 usd sertifikalı kutulu saatler icin mi gecerli yoksa internette dolanan saatler gibi tek saat olanlar mı kuvarsitte bir tane begendegim m serisi vardı 3900 usd sertifikalı kutulu orjinal olarak belirtilmisti daha sonra da pek fazla guvenemedigim icin veya gidip gorme fırsatım olmadıgı ıcın bakamadım ve saat de satılmıs genelde sahibinden.com da var ama onlarda genelde tek saat sertifikasız bu konuda da yorumlarınızı bekliyorum
Kullanıcı avatarı
Customs

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 212 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners