Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
asymptote » 18 Eyl 2012, 19:04
Bu saati almanızı forumda ben ve birçok arkadaşımız tavsiye etmez. Forumda açılmış benzer konulara bakın lütfen..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
Baran » 18 Eyl 2012, 22:06
Ben zamanında Nautica markasını epeyce kullanmış kendimcede memnun kalmış biriyim ama sizin almak istediğiniz modelin aksine cok şık modelleri mevcut piyasada.Ayrıca üstüne biraz daha ekleyerek cok guzel Seiko modellerine sahip olabilirsiniz böylelikle hem saat markası bir saatiniz hemde daha kaliteli bir objeye sahip olursunuz.Seiko sportura bakmanızı öneririm.
-

Baran
-
Baran » 18 Eyl 2012, 22:44
Butcenız bu kadarsa,Seiko 5 lere bakmanızı öneririm Nautica cok kaliteli bir marka değil ama benim gözümde kendi içerisinde şık saatler üretiyor.Bu istediğiniz modelin guzelliği ise tamamen zevk meselesi.
-

Baran
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 157 misafir