TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko SNAE67P1 vs SNAE79P

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko SNAE67P1 vs SNAE79P

Mesaj Starlord » 17 Eyl 2012, 15:48

Öncelikle herkese merhaba siteye yeni üye oldum ve bu sitede her aradığımı bulabiliyorum yani forum gayet güzel.
Seiko(sportura) saat almaya karar verdim ve modelimide belirledim fakat bu iki model arasında kaldım.Saatler tamamen aynı sadece kalibreleri birinin sarı birinin mavi ve sarı olanın kasası siyah geri kalan herşey aynı.Bu iki saatten hangisini alsam bilemiyorum siyah kasalı saat çok hoş duruyor ama mavi olanda çok tatlı yani çok kararsızım. :? Aslında istediğim mavi kalibreli ve dikişleri mavi olan saatin kasası siyah olsa hiç tereddüt etmeden alırım ama öyle model yok. :o
Seiko SNAE79P
Resim
Seiko SNAE67P1
Resim
Ben böyle kararsızken araştırdım ve beğendiği bir modeli alıp kordonu değiştirenler olmuş.
Eğer bu modeli (SNAE77P) alıp da kordonu değiştirip SNAE79P deri kordonu takabilirsem çok hoş olur böyle bir şey mümkün müdür?
SNAE77P
Resim
Yardımcı olursanız sevinirim.
İnsanın insanı öldürmediği bir Dünya ancak insanların olmadığı bir Dünya ile mümkün olabilir.
Kullanıcı avatarı
Starlord

Re: Seiko SNAE67P1 vs SNAE79P

Mesaj Archimed » 17 Eyl 2012, 23:53

Aramıza hoş geldin Starlord,

Belirttiğin saatlerden bende de Barcelona için üretilen modelinden var. Bana kalırsa söz konusu saatleri kolunda dene, hangisini kendine yakıştırdığına o zaman daha kolayca karar verebilirsin. Benim saatimi alırken vitrinde gördüğüm saati denemek için öylesine girdiğim mağazadan yaklaşık 15 dakika sonra yeni saatim kolumda, mağazaya girerken kolumda olan saat de Seiko'nun kutusunda olarak çıkmıştım.

Bu arada; söz konusu modelleri artık deri kayışın yanı sıra silikon kayışla da alabiliyorsun. Gerçi benim saat için üretilen ortası siyah, kenarı bordo olan kayışı sevmedim. Belki ilerde tamamen siyah olan silikon kayışı alıp saatime takabilirim.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj drk » 18 Eyl 2012, 00:02

Elbette kayış değişimi mümkün :thumbup: Sondaki saati alıp kayış takmak en mantıklısı.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Starlord » 18 Eyl 2012, 15:45

Drk ve Archimed teşekkür ederim ama ben metal kordonluyu alırsam aynısının deri kayışını (orjinal) bulabilir miyim Aydın Saatte var mıdır?Son olarak bir tanıdığım böyle bir şey mümkün değil çünkü deri le metal kordonluların pim girişi ve yeri farklı demişti deri kayış alsan bile olmaz eğer olursada sürekli çıkar verimli kullanamazsın demişti böyle bir şey olur mu kordonları değiştirirsem?

Archimed yazdı:Bana kalırsa söz konusu saatleri kolunda dene, hangisini kendine yakıştırdığına o zaman daha kolayca karar verebilirsin.

Saatlerin ikisinide mağazada gördüm ve denedim ikiside çok hoş ikiside takılır ama dediğim gibi olsa daha hoş olur bu modellerden birini alacam kararım kesin fakat değiştirebilirsem çok güzel olur.
İnsanın insanı öldürmediği bir Dünya ancak insanların olmadığı bir Dünya ile mümkün olabilir.
Kullanıcı avatarı
Starlord

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, Dorukeski, tt59 ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners