TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Longines Master Collection ve Hamilton X Mach Tercih Yorumu

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Longines Master Collection ve Hamilton X Mach Tercih Yorumu

Mesaj hiziralidzgn » 10 Eyl 2012, 15:30

Merhaba arkadaşlar ! Foruma bugün üye oldum, umarım zamanla tecrübelerinizden yararlanarak saatler konusunda daha bilgili hale geleceğim. Aslında bu başlığı saat savaşları bölümünde oluşturmak istedim ama yeni başlık butonunu bulamadım. Özür dileyerek konuyu buraya açıyorum.

tarzları birbirine çok yakın değil ama iki saat de çok hoş: Longines Master Collection L2.693.4.78.2 Resim ve Hamilton X Mach Resim
İki saat de oldukça güzel ama ben karar veremedim.Tecrübenize ve bilginize dayanarak tercihinizi rica edeceğim.
Herkese yeniden merhaba! Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
hiziralidzgn

Re: Longines Master Collection ve Hamilton X Mach

Mesaj SeRxx » 10 Eyl 2012, 16:11

Merhabalar foruma hosgeldiniz...

Ben kesinlikle Longines Master diyorum.

Longines marka olarak daha prestijli, daha kıymetli ve daha kalitelidir. Master serisi ise Longines markasının amiral gemisi olmakla birlikte diğer Longines modellerine göre ikinci elde de daha az kayıpla satılabilmektedir. Beğendiğiniz Longines modelinin 42mm ve 44mm'lik modelleri bulunmaktadır ve denediğimde 42mm olan bileğimde cok iyi durmuştu.

Hamilton da kaliteli bir marka fakat ülkemizde cok yüksek fiyatlara satılmaktadır özellikle kronograf modellerinin fiyatını cok yüksek buluyorum. Fiyatlar böyle olunca farklı markalara yönelmek kaçınılmaz oluyor...

Kolay gelsin ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj herofb » 10 Eyl 2012, 16:12

merhabalar , hoşgeldiniz :champ:

Tarz olarak gerçekten farklı saatler ama optik görünüm haricinde de seçimim kesinlikle Longines olurdu
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Ahbob » 10 Eyl 2012, 16:29

Foruma hoşgeldiniz .. :champ:

İki saat de tarz olarak farklı olduğu için bence ağırlıklı olarak nasıl kıyafetler tercih ettiğiniz önemli bir kriter. Öncelikle bunu bir gözönünde bulundurun derim. Ben iki saat arasından hem daha prestijli bir marka olduğu için, hem bir Longines sempatizanı olduğum için, hem de optik olarak daha çok beğendiğim için Longines'i tercih ederdim. Bende bu modelin siyah kadranlısını denemiştim ve beyaz kadranlıya göre daha güzel olduğunu düşündüğümden bir de ona göz atın derim.
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj Remre » 10 Eyl 2012, 16:54

Longines'ı canlı olarak görmenizi tavsiye ediyorum, kararı direk vereceksiniz bence.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj darknight » 10 Eyl 2012, 17:03

Longines'i elinize alıp, kolunuza taktığınızda farkı rahatlıkla anlarsınız.
Bence kıyaslamak bile yanlış olur.
Tercihim kesinlikle Longines Master Collection.
Kullanıcı avatarı
darknight

Mesaj serdarfb » 10 Eyl 2012, 17:29

seRxx yazdı:Merhabalar foruma hosgeldiniz...

Ben kesinlikle Longines Master diyorum.

Longines marka olarak daha prestijli, daha kıymetli ve daha kalitelidir. Master serisi ise Longines markasının amiral gemisi olmakla birlikte diğer Longines modellerine göre ikinci elde de daha az kayıpla satılabilmektedir. Beğendiğiniz Longines modelinin 42mm ve 44mm'lik modelleri bulunmaktadır ve denediğimde 42mm olan bileğimde cok iyi durmuştu.

Hamilton da kaliteli bir marka fakat ülkemizde cok yüksek fiyatlara satılmaktadır özellikle kronograf modellerinin fiyatını cok yüksek buluyorum. Fiyatlar böyle olunca farklı markalara yönelmek kaçınılmaz oluyor...

Kolay gelsin ...

+1 seRxx durumu özetlemiş. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Frax » 10 Eyl 2012, 17:44

Hoşgeldiniz :champ:

Longines klasik bir model Hamilton ona göre daha farklı tabi. Ben buna göre illa ki klasik bir saat aramadığınız sonucunu çıkardım. Eğer imkanınız varsa Longines Admiral serisine bakın fiyat düzeyi yakın modeller biraz daha sportif :thumbup:

Örnel model:

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Dorukeski, kordonman, tt59, ylmaz94 ve 172 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners