bir yandan izlenimlerimi de yazay覺m. gazete haricinde fiyatlar覺na g繹re ambalaj ve kutular覺 gayet makul buldum. hele classic komandirskie'nin sak覺z kutusu mu desem yaraband覺 kutusu mu desem art覺k her neyse gene de irin yani
otomatik komadirskie beklediimden 癟ok daha nitelikli bir saat. g繹rsel olarak zaten son derecek 覺k olduunu d羹羹n羹yorum ayr覺ca kendisinden yakla覺k 3 kat daha fazla 羹cret 繹dediim sturmanskie'ye g繹re kaliteli bir kay覺la beraber geldi.
Yaln覺z kelebek tokas覺 bileimde iz b覺rak覺yor ve hatta biraz can yak覺c覺. gevek de b覺raksak s覺ksam da biey deimedi. tokan覺n 癟覺k覺nt覺lar覺 biraz fazla uzun galiba.
classic komandirskie'ye ise hi癟 bir laf覺m yok. bulabilirsem iyi bir nato kay覺la keyifli keyifli kullan覺r覺m. saati ayarlarken biraz s覺k覺nt覺 癟ektim o kadar. 繹nce tepeyi olduu yerden 癟覺kar覺p (vida eklinde) tepe bolukta sallan覺rken tekrar geri 癟ekip ayarlama yap覺yoruz.
K-34 military watch olarak ge癟iyor ve 100 metre su ge癟irmezlii var. 42 mm geniliiyle bileime tam uyduunu s繹yleyebilirim. san覺r覺m daha b羹y羹k bir saat takamayaca覺m.