TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

San覺r覺m Art覺k Rolex Zaman覺 Geldi...

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

San覺r覺m Art覺k Rolex Zaman覺 Geldi...

Mesaj mvurucu » 27 Au 2012, 16:45

Merhabalar

Bir s羹redir akl覺m覺 kemiren konuyu g羹n y羹z羹ne 癟覺kar覺p hayat ge癟irme karar覺n覺 alm覺 bulunuyorum.

Art覺k bir rolex sahibi olmak istiyorum. nceleri 繹n yarg覺l覺 yaklat覺覺m bu markan覺n kalite/prestij/marka deeri ve 2. eldeki evrensel dola覺m g羹c羹:) kriterleri beni bu karara itti diyebilirim.
Ayr覺ca art覺k al覺p uzun s羹re (evladiyelik modda) elden 癟覺karmadan saklayabileceim bir saat istediimden ibre rolex i g繹steriyor.

Haftasonu kolumda bir ka癟 model denedim, forumumuzun resmi saati submariner tipini 癟ok beensemde ince bileimde bana biraz kaba ve a覺r geldi

ayr覺ca seamaster, aquaracer gibi sportif saatlerden sonra b繹yle bir model deil de g繹mlekle tak覺mla takabileceim her zaman kolumdaolmayacak 繹zenle kullan覺p 繹zene saklayaca覺m bir model istediimi farkettim...

u an akl覺mda 2 model var istediim 癟apta ve zariflikte
1. si air king (tarihli olmamas覺 ve sadelii beni cezbediyor ancak forumda hakk覺nda yaz覺lan olumsuz mesajlar g繹z羹me 癟arpt覺) ancak akl覺mda en a覺r basan model bu
2. si datejust (jubilee bilezii ile gayet ho buluyorum ve san覺r覺m air king e g繹re daha tutulan bir model)

Yapt覺覺m gezide daha 繹nce aquaracer 覺 ald覺覺m semtimin saat癟isinde 2 modelden 3 alternatif mevcut,
hepsi s覺f覺ra yak覺n kondisyonda hatta ikisinin arka k覺sm覺ndaki yeil sticker hala yerinde doru d羹zg羹n tak覺lmam覺 saatler...

1. rolex air king black dial
Resim
2. rolex datejust blue dial
Resim
3. rolex datejust white dial jubilee bilezikli
Resim

3 alternatifte fiyat olarak birbirine 癟ok yak覺n ve belirlediim b羹t癟e i癟erisinde ( 3 en pahal覺s覺, 1 en ucuzu fiyat olarak)

Sizden deerli 繹nerilerinizi rica ediyorum...
癟羹nk羹 san覺r覺m bir 2-3 y覺l daha s覺f覺r veya 2. el bir rolex almayaca覺m( ya da muadilini)
ald覺覺mda uzun y覺llar benle olacak ald覺覺m saat
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Re: San覺r覺m Art覺k Rolex Zaman覺 Geldi...

Mesaj vmetin » 27 Au 2012, 17:08

Tabii ki 3 ama 2.el rolex Razz'a dan覺覺lmadan al覺nmaz diyorum.
14060 m submariner a da bakabilirsin 癟羹nk羹 dierinden daha k羹癟羹k ve lug k覺s覺mlar覺 ince olduu i癟in daha zarif duruyor
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj davinci » 27 Au 2012, 17:13

DJ daha olur gibi, bu yukarki DJ ler 36 mm. galiba bence biraz ufak olabilir, DJ2 yeni 癟覺kan 41mm. smooth bezel gri kadrana bakabilirsiniz sizin istediiniz gibi daha deress watch
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj vmetin » 27 Au 2012, 17:14

Resim

omega 42- panerai 44- rolex 34 mm

Resim
14060m 40mm

Resim
114060 40mm

Resim airking 34

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj mvurucu » 27 Au 2012, 17:16

襤te ben bu 34 mm in hastas覺 oldum
hem dj de hem de air king de
繹yle zarif bir duru, incecik bilezik...

submariner dediim gibi g羹zel ama hem 40 mm hem de sportif durulu bir saat istemiyorum bu kategordie...

bu arada teekk羹rler vmetin:):)resmen ayd覺nland覺m
hem datejust 覺 hem d eair king i kolda denedim..sonu癟 muhteem
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Mesaj mvurucu » 27 Au 2012, 17:22

vmetin yazd覺:Tabii ki 3 ama 2.el rolex Razz'a dan覺覺lmadan al覺nmaz diyorum.
14060 m submariner a da bakabilirsin 癟羹nk羹 dierinden daha k羹癟羹k ve lug k覺s覺mlar覺 ince olduu i癟in daha zarif duruyor

Sevgili Razz???

Ne dersin? m羹sait bir g羹nde konuarak benim saat癟imdekilere sen de bak覺p fikrini s繹yler misin?
ya da senin bildiin/tan覺d覺覺n bir yere de gidebiliriz beraber...
saati almak i癟in biraz daha beklemek niyetim yok pek..bu y羹zden b羹t癟e ile doru orant覺l覺 olarak 2. el e y繹neldim...

sen ne dersin?
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Mesaj razz » 27 Au 2012, 21:15

mvurucu; Date Just'da, Air King'de ROLEX'in kendini ispatlam覺, uzun y覺llard覺r 羹retilen 覺k modelleri.. 8-) Submariner'覺n bileinde kal覺n durduunu belirtmenden yola 癟覺karak s繹yleyebilirim ki Date Just II 41mm.'lik kasa 癟ap覺yla bileinde yine b羹y羹k duracakt覺r.. :geek: Zaten fotoraf覺n覺 y羹klediin 羹癟 saatin 羹retim y覺l覺 olarak eski nesil olduunu da hesaba katarsak bir Date Just II i癟in gereken bedelin bu 羹癟 saatten ikisini almaya yetecei aikard覺r.. :!:

ncelikle Air King'in g羹zel bir alternatif olduunu d羹羹n羹yorum ancak 34mm.'lik boyutu itibar覺yla Date Just ile aras覺nda kalan 2mm.'yi fazlas覺yla belli ettiini de eklemekte fayda g繹r羹yorum.. :roll: vmetin'in sahip olduu Air King senin fotoraf覺n覺 koyduun Air King ile ayn覺 model deil.. Yeni nesil Air King'lerde kasa 癟ap覺 34mm. olmas覺na ramen Super Case ( kal覺n luglar ) g羹ncellemesi ile bu boyutunu rahatl覺kla bertaraf ettiini ve aabeyi Date Just'la aras覺ndaki fark覺 -optik olarak- neredeyse yokettiini s繹ylebilirim.. Eer bir Air King alma niyetin var ise m羹mk羹n mertebe yeni nesil versiyonlara y繹nelmeni tavsiye ederim.. ;)

Date Just i癟in fazla birey s繹ylemeye gerek duymuyorum zira zaten hal-羹 haz覺rda ROLEX'in en ikonik/k羹lt modellerinden biri olmu durumda.. Se癟enek olarak ahsi tercihim yine markan覺n alameti farikas覺 haline gelmi Jubilee bilezik ve Fluted ( t覺rt覺kl覺 ) bezelden yana olurdu.. :thumbup: Dress a覺rl覺kl覺 se癟imin ile de birebir 繹rt羹eceini s繹yleyebilirim..

Saatlerin kondisyonu konusunda da dikkatli olman覺 繹neririm.. Bu konuyla ilgili muhtelif mesajlar覺m覺 forumda bulabilmen m羹mk羹n.. Kondisyonun ikinci el ROLEX al覺veriinde olduk癟a 繹nemli bir kriter olduunu akl覺ndan 癟覺karma.. :!:

Bir dier konu da sertifika.. ROLEX'in orijinal sertifikas覺n覺n mevcudiyeti ikinci el deeri konusunda 繹nemli bir parametredir.. Olmamas覺 d羹nyan覺n sonu deil ancak bunun fiyata doru yans覺m覺 olmas覺 繹nemlidir..

imdiden hay覺rl覺 olsun diyelim.. :champ:
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

Mesaj morrissey » 27 Au 2012, 22:29

mvurucu, beyaz kadrani bir date just i oneririm. klasiklerin klasigidir.
Kullan覺c覺 avatar覺
morrissey

Ya: 52
Kay覺t: 05 Au 2011, 16:29

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Dorukeski, kesikparmak ve 160 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners