TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Komandirskie K-34 / 21 Modelleri Kutu A癟覺l覺覺 ve Bilgi

Rus Saatleri Hakk覺nda Bilgilere Ulaabileceiniz B繹l羹m

Komandirskie K-34 / 21 Modelleri Kutu A癟覺l覺覺 ve Bilgi

Mesaj zifft » 15 Au 2012, 11:36

Selamlar

ge癟en ay edindiim sturmanskie'den sonra saatlere (繹zellikle rus) olan ilgim giderek artmakta.
bu sefer de hem ilk kez yurtd覺覺ndan sipari vermek hem de sevdiklerime hediye ama癟l覺 olarak 2 adet komandirskie almak istiyorum.
Bu saatler forumda daha 繹nce de ad覺 ge癟mi uygun fiyatl覺 olduunu d羹羹nd羹羹m bilindik par癟alar gibi. saatlerle herhangi bir itiraz覺n覺z ya da ekleyeceiniz bilgilendirme varsa bekliyorum.

Model 211296
Resim

Model K-34 2416/340002
Resim

saatleri meranom.com'dan sipari vermek istiyorum. att覺覺m maillere an覺nda cevap d繹n羹yorlar.
100$ 羹zeri al覺verilerde kargo 羹creti al覺nmad覺覺n覺 ifade ettiler. ve forumdan da 繹rendiim kadar覺yla "gift" olarak etiketlemelerini istedim. 2 adet saati tek bir pakette g繹nderecekler.

繹deme se癟enekleri paypal, kredi kart覺 ve bank transfer. ben kredi kart覺 tercih ediyorum paypal da kullanm覺l覺覺m yok doal olarak.
siz ne tavsiye edersiniz?
There is no dark side of the moon really.
Kullan覺c覺 avatar覺
zifft

Ya: 43
Kay覺t: 15 Haz 2012, 22:14

Re: Komandirskie K-34 ve Komandirskie 21 Bilgi

Mesaj Hsnmrycl » 15 Au 2012, 18:57

Saatler imdiden hay覺rl覺 olsun diyeyim.
Sipari vermeden 繹nce mutlaka www.chistopolcity.com adresine bakman覺z覺 繹neririm. Ben en d羹羹k fiyatlara orada rastl覺yorum.

Komandirskie klasiin zaten yoruma ihtiyac覺 yok. 2414 kalibresiyle kullanan覺 羹zmez. Eer sapmas覺 rahats覺z ederse ilk geldiiinde bir ayar yap覺labilir. Hepsi bu.

K-34 hakk覺nda da 癟ok olumlu g繹r羹ler var. Saat hakk覺nda, son y覺llarda Vostok fabrikas覺ndan 癟覺kan en iyi 羹r羹n olarak bahsediliyor.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj Arcus » 15 Au 2012, 22:46

Hsnmrycl yazd覺:K-34 hakk覺nda da 癟ok olumlu g繹r羹ler var. Saat hakk覺nda, son y覺llarda Vostok fabrikas覺ndan 癟覺kan en iyi 羹r羹n olarak bahsediliyor.

K-34 e bende cok begeniyorum. Bir ara baktigimda wus' ta sorunlu bildiren pek cok post vardi. Emin olamamistim. Rus ustadimiz hsnmrycl in yorumlari bence onemli.

Simdiden gule gule kullanin. Incelemenizi bekliyorum
Kullan覺c覺 avatar覺
Arcus

Ya: 46
Kay覺t: 01 May 2011, 03:08

Mesaj Hsnmrycl » 15 Au 2012, 23:54

Arcus, estafurullah. Ger癟ek 羹stadlar pek s覺k uramay覺nca ortal覺k bana kald覺.

Bence, Wus'ta sorun bildiren postlar覺n g繹ze 癟arpmas覺 normal. Zira kimse saati ald覺m ve 癟ok memnun kald覺m diyerek bal覺k a癟m覺yor. Sadece bahsi ge癟erse belirtiyorlar. Dolay覺s覺yla K-34 hakk覺nda bal覺k aran覺rsa bulunacak olanlar genellikle sorunlard覺r.

Mesela Vostok, 1967 reissue modeli 羹retti. Saat g繹r羹n羹 itibari ile hakikaten harika. Paddle tarz kollar覺ndan tutun da markerlara kadar eski Tonneau kasalara bir sayg覺 duruu niteliinde ama saatin cam覺 覺s覺 deiimlerinde 癟atlama yap覺yor. Kronik bir sorun bu. Alanlar mineral kristal 癟atlad覺ktan sonra akrilik kristal ile deitiriyor. Ben K-34 hakk覺nda hi癟 b繹yle kronik bir sorun duymad覺m.

T羹m bu fikrime ramen bence Vostok al覺nacaksa klasik Amphibian serisi 繹ncelikli tercih olmal覺d覺r.
繹d tengri aysar; kii ogl覺 kop 繹lgeli t繹r羹mi.
Kullan覺c覺 avatar覺
Hsnmrycl

Ya: 41
Kay覺t: 12 Mar 2011, 03:57

Mesaj zifft » 16 Au 2012, 09:14

teekk羹rler. amphibian serisinden de edineceim tabi. hatta sizin blogdaki raketa da akl覺mda. zamana yaymam gerekiyor ama sakin olam覺yorum :D
Kullan覺c覺 avatar覺
zifft

Mesaj sdr9935 » 27 Au 2012, 12:48

Bu saatlerden bende almak istiyorum ama yurt d覺覺 al覺veriim hi癟 olmad覺 imdiye kadar bakal覺m takipteyiz,
Kullan覺c覺 avatar覺
sdr9935

Kay覺t: 08 Au 2012, 12:22

Mesaj zifft » 03 Eyl 2012, 15:46

4. sanayi sitesinden geldi :lol:

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
zifft

Mesaj zifft » 03 Eyl 2012, 15:54

Saatleri paketleyen arkadalar salam olsun diye rus gazetesine sarmalamay覺 da ihmal etmemiler...

Resim
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
zifft

Sonraki

D繹n TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners