Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
kkmsflr » 25 Ağu 2012, 02:17
Herkese Merhaba,
http://www.orient-watch.com/press_release/20120727.pdfBu saati net'te tesadüfen gördüm ve çok beğendim. Satın almak istedim ancak Türkiye'deki hiçbir satış sitesinde bulamadım. Aslan saatin sitesinde de bu modelden bulunmuyor. Sanırım piyasaya geçen ay çıkmış. e-bay'dan buldum bu saati fiyatı 300 $ civarında ve makul bir fiyat olduğunu düşünüyorum. Saat hakkında bilgi sahibi olan veya kullanan var mı acaba düşüncelerini merak ettim. Bir de gümrük vergisi mevzuatını sormak istiyorum. e-bay'den alışveriş yapan arkadaşlar prosedür hakkında bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.

-

kkmsflr
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, Google [Bot], tt59 ve 154 misafir