Kendime mezuniyet hediyesi olarak bir saat almak istiyorum. Uzun zamandir dusunup tasindim cok gel git yasadim. IWC Pilot'lara, Panerai modellerine tabiri caizse agzimin suyu akarak bakiyorum. Bu forumu kesfettikten sonra resmen gozum gonlum acildi, uzun vadede insallah alacak durumum olur tabi ama simdilik cok uzagim

Bugun Eminonu'nde gezerken ilk kez bu modele rastladim. Inanilmaz hosuma gitti, bilegimde de cok guzel durdu. Ancak tabi ben iyi dukkanlari bilmedigim icin, girdigim hic bir dukkanda fiyati hakkinda yardim aldigim kadar saatin ozellikleri hakkinda yardim alamadim!

Amazon'da soyle bir ilan var: http://www.amazon.com/Seiko-Solar-Chronograph-Compass-SSC081/dp/B008QPA95C/ref=sr_1_75?s=watches&ie=UTF8&qid=1345225882&sr=1-75
Saat icin 500TL civari fiyatlar aldim. Gorsel olarak bu fiyat seviyesinde acik ara en cok begendigim model oldu. Mekanizmalar konusunda hic bir bilgim yok. Duz bir Chronograph Seiko'yu 8-9 yil once aldim, 4 sene ust uste neredeyse her gun kullandim. 2 sene once pim'leri atmaya basladi. F/P olarak cok cok memnun kaldigimi soyleyebilirim. Bu yuzden Seiko'ya oldukca sicak bakiyorum. Ancak bu Solar modellerinin ozelligi nedir? Ne kadar kullanisli ve uzun omurlu bir saat olur?
Acikcasi almamak icin kendimi zor tuttum. Ilk defa gordugum icin bu modeli, baliklama atlamis olmak istemedim. Yorumlarinizi merakla bekliyorum.