TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Teknosa'dan Uzak Durun

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Teknosa'dan Uzak Durun

Mesaj fsinan » 13 Ağu 2012, 16:59

29 Temmuz'da bir buzdolabı siparişi verdim. 7 Temmuz'da teslim edildi, kutusu delikti ve hasarlı olduğu bir gün sonra servis tarafından tespit edildi. Hala uğraşıyorum iadesi için.

Bıktım, oradan birşey alırsanız hatırım kalır.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Re: Teknosa'dan Uzak Durun

Mesaj sedir » 13 Ağu 2012, 18:24

fsinan yazdı:29 Temmuz'da bir buzdolabı siparişi verdim. 7 Temmuz'da teslim edildi, kutusu delikti ve hasarlı olduğu bir gün sonra servis tarafından tespit edildi. Hala uğraşıyorum iadesi için.

Bıktım, oradan birşey alırsanız hatırım kalır.

Teslimat çağ da değil zaman atlamış ama iade aynı şekilde değil anlaşılan! :lol:
Geçmiş olsun. Teslim sırasında kutudaki delik görülüyor muydu? Kargo firmasına tutanak tutturulmuş muydu? Satıcı firmaların en çok sığındıkları yumuşak karın burası. İmza atarken sağlam aldım imzası attırdıkları için sonra böyle sorun çıkartıyorlar. Böyle bir tutanak varsa direnmeleri anlamsız aslında.
İnşallah başarırsınız. Sonuç çıkmıyorsa -ki çıkmıyor gibi görünüyor- ilinizdeki tüketici hakem heyetine başvurmalısınız diye biliyorum. Sonrası tüketici mahkemesi ama o bayağı uzun sürüyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Archimed » 14 Ağu 2012, 13:26

Çok geçmiş olsun Fsinan. Maalesef bazen bir sürü para ödediğimiz alışverişlerde benzer sorunlar yaşanabiliyor.

Yaklaşık 3 yıl önce Teknosa'dan bir Nokia telefon almıştım. 3-4 gün sonra telefonun sesi gitti; dışardan birisi aradığında zili çalmamaya başladı. Cihazı faturası ve kutusuyla Teknosa Optimum'a götürdüm, onlar da servise göndermişler. Sonuçta telefonun arıza olduğunu ve değiştirmeyi kabul ettiler. Yeni telefon istediğimde kutulu telefon veremeyeceklerini, bu tür durumlar için yurt dışından kutusuz, yedek parça kapsamında getirilen yeni bir telefon vereceklerini söylediler. 30 gün içinde teslim edemediler, topu Nokia Türkiye'ye attılar. Ben de bunun üzerine Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane'ye bir mail attım (mail adresini doğru tahmin etmişim). Sağolsun kendisi ilgilendi, yaşanan sıkıntı için şahsi özürünü ve konuyla ilgilebileceğini belirten bir mail attı. Mailde 2-3 saat sonra da Teknosa tarafından arandım; Optimum'daki ilgisiz personelin yerine nazik birisi sorun için üzgün olduklarını; dilersem telefonu iade edip parasını alabileceğimi veya başka bir telefon alabileceğimi söyledi. Keşke ben Teknosa'nın Genel Müdürü'ne mail atmaya gerek duymadan sorun çözülseydi.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj Baran » 14 Ağu 2012, 16:22

fsinan,abim okut üflet kendini bu aralar aksilikler senı buluyor :D
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Kalpaklı » 14 Ağu 2012, 17:28

teknosa dan sadece boş cd, mouse, pil vb basit ürünleri alıyorum :)
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir / Eski kullanıcı adı Flieger
Kullanıcı avatarı
Kalpaklı

Mesaj fsinan » 14 Ağu 2012, 20:58

Baran'cıım yeni ev düzüyorum, 80 tane iş yaptım, biri böyle oldu çokşükür iyi gidiyorum bu da hallolacak..

Burası Türkiye macerasız iş olmaz.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj Baran » 14 Ağu 2012, 21:06

Kesinlikle katılıyorum fakat benım gibi titiz herseyın duzgun olmasını isteyen insanları daha cok buluyor böyle sorunlar.Sende benım gibisin abi bence ondan bizi buluyor.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj whiskey » 15 Ağu 2012, 09:14

Bende pek haz etmem Teknosa'dan. Eğer ciddi bir kampanya veya hiç bir yerde bulamadığım bir ürün varsa ellerinde ancak o zaman tercih etmek zorunda kalıyorum.

Baran yazdı:Kesinlikle katılıyorum fakat benım gibi titiz herseyın duzgun olmasını isteyen insanları daha cok buluyor böyle sorunlar.Sende benım gibisin abi bence ondan bizi buluyor.

Saat forumundayız, sanırım buradaki üyelerin en az yüzde 80'i bizim gibi "kıl"dır :D Ayrıca tahmin ediyorum ki forumun en popüler burcu başaktır sanırım :D
Kullanıcı avatarı
whiskey

Sonraki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners