TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Datejust 2 veya Zenith Captain Chronograph Seçim

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Datejust 2 veya Zenith Captain Chronograph Seçim

Mesaj FatihGS » 13 Ağu 2012, 14:07

Arkadaslar 2 gün önce zenith captain chronographi ayirttim fakat diğer gözdem Rolex datejust 2 mi alsam acaba diye ikileme düştüm
Özellikle zenith hakkında bilgisi olanlar var mı?
Rolex datejust2 nasıl bir secim olur
Yardım lütfen
http://www.zenith-watches.com/ipad/#/collection/4/10
http://www.rolex.com/en#/rolex-watches/datejust/datejust-ii-41mm-steel-and-white-gold-m116334-0002
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Re: Rolex datejust2 veya zenith captain chronograph

Mesaj vmetin » 13 Ağu 2012, 14:11

Rolex daya iyi bir seçim gibi geldi bana. Tabi fiyatlarda önemli. Zenith marka olarak sanki olması gerekenden daha pahalı gibi.
Nereden alacağınız, size yapılan indirimler ve sizin nasıl bir saat istediğiniz de önemli.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Re: Rolex Datejust 2 veya Zenith Captain Chronograph Seçim

Mesaj FatihGS » 13 Ağu 2012, 14:17

Su anda rolex icin fiyat araştırmasına başladım. Zenith fiyatı 10,500 tl
Saatleri trden mağazada denemeden almam
Zenith eskiden cok pahali imiş şimdilerde ucuzlatmislar filan demişti satıcı arkadas
Zenith icin herseyini kendi icinde ureten 4 saat markasından biri, en hassas mekanizmaları üretiyorlar gibi bilgiler verdi bana
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj vmetin » 13 Ağu 2012, 14:24

Ödemeyi göze aldığınız fiyat grubunda birbirinden güzel bir sürü saat var. Hem marka olarak hem model olarak. Bence forumda biraz dolaşın. Kullanıcı incelemelerine bilhassa göz atın. ve acele etmeyin bence.

kullanıcı incelemeleri :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=13#axzz23QMrhof0
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Slayer39 » 13 Ağu 2012, 18:02

vmetin yazdı:Ödemeyi göze aldığınız fiyat grubunda birbirinden güzel bir sürü saat var. Hem marka olarak hem model olarak. Bence forumda biraz dolaşın. Kullanıcı incelemelerine bilhassa göz atın. ve acele etmeyin bence.

kullanıcı incelemeleri :arrow: http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=13#axzz23QMrhof0

Kesinlikle katılıyorum, acele etmeyin, bütçe çok güzel. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Slayer39

Mesaj AboveTheRim » 13 Ağu 2012, 18:10

Ben karar verdim Rolex alıyorum. Misal Datejust 2 Hollanda'dan tax free ile 5150 Euro Türkiye'de 6500 Euro oda Erigi Saatte. Bakın başlığı mevcut nasıl bir yer olduğunu anlatıyor insanlar :D Külahçıoğlu gibi resmi bayilerde fiyat muhtemelen 7500-8000 Euro civarına çıkıcaktır.

Avrupa'dan almalı böyle high-end saatleri. Ben 1,5 ay dişimi sıkacağım artık :thumbup:

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=12&t=9595&hilit=yurtd%C4%B1%C5%9F%C4%B1ndan#axzz23RIl5GUe
Mutluluk başarıya, başarı ise zamanı değerlendirmeye bağlıdır.
Kullanıcı avatarı
AboveTheRim

Mesaj sedir » 13 Ağu 2012, 18:15

İki saat arasında -bence- tartışmasız olarak görsel ve komplikasyon açısından Zenith Rolex'ten çok üstün. Forumda kayıtsız şartsız Rolex seven sayısının fazla olduğunu düşünerek peşinen bunu yazmak istedim :lol: Tabii ki bütçe de karar da karşılanacak beklenti de size ait. Ancak fiyatları yakın ise Zenith çok güzel bir seçenek görünüyor.
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj drk » 13 Ağu 2012, 18:59

Zenith'in en hassas mekanizmayı ürettiği bilgisi doğru değil.
Kullanıcı avatarı
drk

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, Dorukeski, Google [Bot], tt59 ve 161 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners