TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

600-1000 Arası Bütçeye Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

600-1000 Arası Bütçeye Saat Tavsiyesi

Mesaj krstarica » 10 Ağu 2012, 08:27

Merhaba,

Saat merakım vardır, ancak bir süredir bu dünyadan uzak kaldım. Bir saat almak istiyorum ancak karar kılamadım pek. Armani, Gucci, Swatch gibi markaların dışında mevcut fiyat aralığında saat almak istiyorum. Orient ve Seiko'nun birkaç modeli dikkatimi çekti ancak hangisi iyidir ya da 700 ona vericeğine 900 şuna ver çok daha iyi olur gibi tavsiyeler bekliyorum.

Mümkünse sapma payı en az olan hassas safir camlı olmasını isterim.

Şimdiden teşekkürler.
Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje.(Başkalarının benim fikirlerimi çalmasından ötürü üzülmüyorum, acıyorum çünkü kendi fikirleri yok.)-Nikola Tesla
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Re: 600-1000 lira arası saat tavsiyesi

Mesaj KKarakuş » 10 Ağu 2012, 09:44

Merhaba ,

1000 TL ve biraz altına inebilme şansınızın bulunduğu bir saat önerisinizde bulunmak istersem Certina DS-1 ' i önerebilirim.Bir kaç Tissot modelini de sıkı pazarlık ile 1000 TL veya altına indirme şansınızda olabilir.

Resim
" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
Kullanıcı avatarı
KKarakuş

Re: 600-1000 lira arası saat tavsiyesi

Mesaj krstarica » 10 Ağu 2012, 14:28

KKarakuş yazdı:Merhaba ,

1000 TL ve biraz altına inebilme şansınızın bulunduğu bir saat önerisinizde bulunmak istersem Certina DS-1 ' i önerebilirim.Bir kaç Tissot modelini de sıkı pazarlık ile 1000 TL veya altına indirme şansınızda olabilir.

Resim

Bilekliğin deri olması ve iskelet yapı esasen önceliklerimde yer alıyor, biraz kült bir saat olmasını istiyorum, kronometre ve takvim olmasa da olur.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-s ... i-60374103

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-s ... m-61430896

Orient ve Seiko'nun şu iki modeli şu an aklımda olan iki model ikiside farklı yapıya haiz lâkin mekanizma olarak her ikiside fiyatını hak ediyor mu? Tam bilemiyorum siz değerli üyelerden yardım almak isterim.
Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje, ali žalim što nemaju svoje.(Başkalarının benim fikirlerimi çalmasından ötürü üzülmüyorum, acıyorum çünkü kendi fikirleri yok.)-Nikola Tesla
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Re: 600-1000 Arası Bütçeye Saat Tavsiyesi

Mesaj krstarica » 11 Ağu 2012, 13:57

Orient saatlerin şu modeli nasıldır? Fiyatı normal midir? Ayrıca internetten alacağım için replika hususunda korkularım var. Mevcut site hakkında bilgi sahibi olan varsa sevinirim.

http://bysaat.com/index.php?route=produ ... ct_id=2302

http://bysaat.com/index.php?route=produ ... ct_id=2297

Yukarıdaki iki saat arasında da fiyat farkı mevcut bu fark tam olarak nereden kaynaklanmakta mekanizmalar aynı gibi.
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Mesaj 2fast4u » 11 Ağu 2012, 14:23

frax yukarıda ılgılı baslıkları sıralamıs dılersenız ınceleyıp sonrasında sorulara devam edın ve ayrıca site yonetımıne bır hatırlatma yapalım " ehlıyetı yenı aldım hangı motorla baslamalıyım "turunden sorular burada da sıklasmaya basladı buna acıl cözüm önerisi lütfen
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj krstarica » 11 Ağu 2012, 14:27

2fast4u yazdı:frax yukarıda ılgılı baslıkları sıralamıs dılersenız ınceleyıp sonrasında sorulara devam edın ve ayrıca site yonetımıne bır hatırlatma yapalım " ehlıyetı yenı aldım hangı motorla baslamalıyım "turunden sorular burada da sıklasmaya basladı buna acıl cözüm önerisi lütfen

Zaten beğenmediğim için yeniden mesaj attım ve durumu bildirdim. Forum kuralları konusunda da deneyimliyimdir, kuralları üye olurken hepsini okudum, Türkiye'nin en büyük forumlarından birinde yöneticilik yapan biriyim. Sadece belirli bir saat hakkında görüş bildirdim nasıldır ? diye soru sordum. Daha çok düz saatlerden hoşlanmadığımı anlatmaya çalıştım.
Beograd-Serbia
Kullanıcı avatarı
krstarica

Mesaj sayiner » 11 Ağu 2012, 17:20

Arkadaşlar ben sizi uyarmak için bu foruma üye oldum. Saat&Saat'ten Guess marka bir saat almıştık, 2. ayın sonunda kayışı yıpranmaya başladı, 6. ayında ise küçücük bir parça tutuyordu, haliyle düşmesin diye kullanamadım. Ben malıma çok kıymet veririm, ilk çıktığı zaman aldığım nokia 8210 telefonum hala duruyor ve çizik yok. Saati aldığım mağazaya götürdüm, durumu anlattım, sanki satıcıya küfür ediyorum, çünkü para kazanacağı değil kaybedeceği bir durum. Saati ık mık dedi aldı, birkaç zaman sonra iade etti, kayış değişimi yapmıyorlarmış, o saati 7 aydır kullanamıyorum, fiyatı 4 rakamlı olan bir saat. %100 üretim hatası, kullanım değil, şimdi benden 100 küsür TL para veril kayış almamı bekliyorlar, keşke sesimi duyurabilsem, inanın vaktim yok, bugün ctesi ve saat yine iş yerimin çekmecesinde gözüme ilişti. Ben de birkaç yere yazayım dedim, onların fb sayfasına bile yazdım. Şimdi kolumda swatch var, çok iyi bir saat, çünkü saat swatch'un işi, diğerleri tekstil yapsın. Bir de calvin cklein ayakkabı hikayem var, nolur arkadaşlar seçici olalım kim neyi doğru yapıyorsa ondan ürün alalım sonra üzülmeyelim. saygılar,
Kullanıcı avatarı
sayiner

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, Dorukeski, tt59 ve 158 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners