belli bir zamandır forumu takip ediyorum yeni yeni saat merakı oluşmaya başladı bende ve işim dolayısıyla da kullanmak zorunda hissediyorum.
Geçen hafta bir tane saat aldım uygun bir bütçe ile fossil marka, görüntüsünden gayet memnunum fakat kahverengi deri kordonu var ve her zaman kullanamıyorum o yüzden yeni bir saat arayışına girdim.
Bir saat mağazasında iki tane saati beğendim gibi ama aslında tam da beni tatmin etmedi. istediğim 300-750 tl arası kullandığım fossil marka saat gibi büyük sade bir saat. incelediğim saatler bileğimde biraz küçük kaldılar ama görüntülerini çok beğendim. aşşağıda kullandığım fossil ve beğenir gibi olduğum saatlerin fotoğrafını koyuyorum ancak bunlardan tommye daha yakınım gibi sizinde bu tarz sade, büyük, mümkünse iç kısmı beyaz ve deri kordonlu saat önerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca tommy marka saati denediğim saat mağazası 700 tl gibi bir fiyat verirken saatcity diye bir internet mağazı yarı fiyatını söylemekte bu saatcity denen sanal mağaza güvenilirmidir?
Şimdiden teşekkürler
kullandığım ve benzeri büyüklükte bir saat aradığım fossil saatim

tommy

armani