evet arkadalar,bug羹n itibari ile dergiye 5 y覺ll覺k abone olmu bulunuyorum.asl覺na bakarsan覺z uzun vadeli anlamalara,s繹zler vermeye prensip olarak mesafeli olsam da(hayat覺m覺n tek ve en uzun vadeli anlamas覺n覺 癟ok deerli ve sevgili eim han覺m efendi ile yapt覺m
.a癟覺k癟as覺 bu bana yeter diyordum ama asla asla dememek laz覺mm覺...
) ,yeni girdiim bu kolleksiyonerlik s羹recinin bilgi-beeni-tecr羹be ve zaman istedii ger癟einden yola 癟覺karak ve buradaki deerli 羹ye-ustalar覺n dergi hakk覺nda ki pozitif g繹r羹leri beni ikna etti diyebilirim. umar覺m beklediim kazan覺mlar覺 salamakta bana yard覺mc覺 olur.
tabi burada kendilerinden bahsetmeden ge癟mek istemediim 2 kii var.繹ncelikle saatolog dergisinin iletiim bilgileri k覺s覺m覺nda yazan ilk telefonu arad覺覺mda kar覺ma 癟覺kan ve b羹y羹k bir nezaket ve ilgi ile beni dinleyip yard覺mc覺 olan Say覺n ERKAN Beyefendiye,ard覺ndan beyefendinin y繹nlendirmesi ile tan覺t覺覺m ve bana elinden gelen t羹m yard覺m覺,ilgiyi,sabr覺 g繹stererek sadece bir abone-m羹teri deil,minnetimide kazanan Say覺n HALE Han覺mefendiye teekk羹rlerimi sunar覺m.
not:Say覺n HALE Han覺mefendiye, ayr覺ca yapm覺 olduu jestten dolay覺 da bilmukabele teekk羹r edeceimi belirtmek isterim.