serxx yazdı:Aslında Tag'ı ben ortaya attım, tüm suç benimTabi alternatifleri göstermekti amacım.
Saat bileğinizde iyi durduysa kesinlikle alın diyorum. Vereceğiniz paranın karşılığını sonuna kadar alacaksınız
karaelci yazdı:Merhaba, öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Ben de aynı süreç içerisindeyim sağolsun forum cemiyeti çok yardımcı oluyorlar. Ben de ananta diyorum naçizhane, ama madem 5000 tl ye kadar çıkabiliyor bütçe, spring drive seçeneği de olsaydı keşkeTabi takdir sizin.
Bu arada anantanın internet mağazalarında fiyatı 3000 tl civarında. Siz illa mağazadan alacağım diyorsanız o ayrı, ama bütçe de önemli diyorsanız bilginiz olsun.
Riddick yazdı:Beyler Seiko Ananta'yı 3250 TL ye düşürdüm ve alıyorum, hepinize verdiğiniz bilgi ve destekden dolayı teşekkür ederim.
Bu arada Seiko 5 Military yeşil olan otomatik saatide arıyordum koleksyon için. Onuda edinmiş oldum. Çok şirin valla![]()
mucadeleci yazdı:Riddick yazdı:Beyler Seiko Ananta'yı 3250 TL ye düşürdüm ve alıyorum, hepinize verdiğiniz bilgi ve destekden dolayı teşekkür ederim.
Bu arada Seiko 5 Military yeşil olan otomatik saatide arıyordum koleksyon için. Onuda edinmiş oldum. Çok şirin valla![]()
Bu habere çok sevindim aldığınız fiyatta makul, iyi günlerde kullanırsınız inşallahİnceleme ve fotoğraf paylaşımı bekliyoruz.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 160 misafir
|