TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

As覺rl覺k Edward Prior Cep Saati

Antika Saatler ve Cep Saatleri zerine Payla覺mlar

As覺rl覺k Edward Prior Cep Saati

Mesaj albus » 04 Tem 2012, 01:26

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Umar覺m beenmisinizdir arkadalar.Ben saatin yan覺mda olmas覺n覺nda etkisi ile baya bir etkilendiimi s繹yleyebilirim.Sizlerinde bu g繹rsel 繹leni seveceinizi d羹羹nerek burada payla覺yorum ayr覺ca engin bilgilerinizden de yararlanmak istiyorum.Saat bir b羹y羹羹m羹n,onada babas覺ndan miras.Fakat benim kadar saat d羹k羹n羹 deil malesef ve de bu kadar y覺l bu saati saklam覺 olmaktan pekte mutlu g繹z羹km羹yor.K覺sacas覺 saati satmak istiyor ama deerinden de daha d羹羹k bir fiyata gitsin istemiyor.Saat 癟ok temiz her daim bir kasada saklanm覺 ve muhafaza edilip bak覺m覺 yap覺lm覺 bu zamana kadar sorunsuz gelmi.Saat anahtar d羹zenei ile 癟al覺覺yor.Forumumuzda da arat覺rd覺m fakat pek bir bilgi bulamad覺m.Saatin deeri nedir? Bu konuda a癟覺k art覺rma yap覺labilir mi? Bu tarz bilgilere ve yard覺mlar覺n覺za ihtiyac覺m olacak. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
albus

Ya: 40
Kay覺t: 18 Mar 2010, 17:15

Re: As覺rl覺k Edward Prior Cep Saati

Mesaj albus » 06 Tem 2012, 10:13

Anla覺lan bana kimse yard覺m edemeyecek :(
Kullan覺c覺 avatar覺
albus

Ya: 40
Kay覺t: 18 Mar 2010, 17:15

Mesaj Slayer39 » 09 Tem 2012, 18:25

Benim g繹rd羹羹m kadar覺yla Formda b繹yle babadan miras saatlere maddi deer sorgulamas覺 pek rabet g繹rm羹yor. Yerinizde olsam o b羹y羹羹n羹z羹, bu saati asla satmamas覺 ve Babas覺ndan kalan bu hat覺raya sahip 癟覺kmas覺 i癟in ikna etmeye 癟al覺覺rd覺m. Belki haddimi at覺m ama dayanamad覺m, kusura bakmay覺n.
Kullan覺c覺 avatar覺
Slayer39

Ya: 46
Kay覺t: 19 ub 2012, 22:41

Mesaj gurcaglar » 17 Tem 2012, 06:24

Merhaba,

Yazmayacakt覺m ama dayanamad覺m. Bilindii 羹zere pek yazm覺yorum art覺k. Benim bug羹ne dek forumlardan 繹rendiim eylerin ba覺nda sorulmamas覺 gereken ilk sorunun "bunun maddi deeri nedir, ka癟 para eder bu" gelir. 襤nternetin yaam覺n her alan覺na girdii bu 癟ada pek 癟ok nesnenin sat覺ld覺覺 internet sitesi d羹nyan覺n d繹rt bir yan覺ndan nesneyi milyonlarca al覺c覺 ve sat覺c覺ya ulat覺r覺yor, buna antika saatler de y覺llard覺r dahil. Merak edenler buralara bakarak yakla覺k bedelini 繹renebilir. Forumlar覺n sat覺 k覺s覺mlar覺 vard覺r, sat覺lmas覺n覺 arzu ediyorsa oraya sat覺a koyabilir. Kald覺 ki bir mal覺n bedeli o mal覺 ne kadar 癟ok isteyen , talep edenle de bir anlam ve deer kazan覺r. Marifet iltifata tabidir, m羹terisiz meta zayidir. Saat konusunda diyeceklerimi k覺sa tutmak istiyorum, 羹zerinde yazan Edward Prior ve London ibarelerine ramen saatin yaam覺 boyunca 襤ngiltere havas覺 solumad覺覺 ancak 襤svi癟re'de 1880'lerde y羹zlerce 繹zel at繹lyeden birinde Prior ailesinin Osmanl覺 devletindeki 繹hreti g繹z 繹n羹nde bulundurularak imal edildii konuyu bilenlerin malumudur. Fotograflara bakarak iyi saklanm覺 bir saat olduu da teslim edilmelidir.
Her ey g繹nl羹n羹zce olsun,
G.
nyarg覺lar覺 y覺kmak kaleleri y覺kmaktan zordur...
Kullan覺c覺 avatar覺
gurcaglar

Ya: 60
Kay覺t: 16 May 2010, 01:00

Mesaj mucadeleci » 17 Tem 2012, 08:22

*gur癟aglar hocam l羹tfen yazmaya devam ediniz zira bu forumda 繹zlediimiz isimlerdensiniz.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj gurcaglar » 19 Tem 2012, 05:09

mucadeleci yazd覺:*gur癟aglar hocam l羹tfen yazmaya devam ediniz zira bu forumda 繹zlediimiz isimlerdensiniz.

Nezaketiniz i癟in 癟ok teekk羹r ederim. G羹zel 襤zmir'e selam olsun.
nyarg覺lar覺 y覺kmak kaleleri y覺kmaktan zordur...
Kullan覺c覺 avatar覺
gurcaglar

Ya: 60
Kay覺t: 16 May 2010, 01:00

D繹n TSF Antika Saatler & Cep Saatleri - Vintage & Pocket Watches

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 11 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners