TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Phillippe World Time 5131J / YG Yorum ve Öneri

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Phillippe World Time 5131J / YG Yorum ve Öneri

Mesaj serdarfb » 14 Tem 2012, 22:49

KKarakuş yazdı:
serdarfb yazdı:Bu arada bu bütçelere saat alacak birinin forumumuza danışıyor olmasıda ayrı bir tartışma konusu olur diye düşünüyorum.

serdarfb ; Bu cümlenizi anlayamadım :?:

Forumla ilgili değil de soran kişiyle ilgili bir yorum yapmak istemiştim. 160 k usd ve üzeri saat almayı düşünüyorsunuz ve saat konusunda yenisiniz. Böyle bir durumda bence insanlar bu işi profesyonel olarak yapan saat satıcıları ile birebir karşılıklı görüşmeyi tercih eder diye düşünüyorum. Sonuçta sanal ortamda da çok değerli ve bilgili kişiler olabilir ama yine de ben sayın teslat profilindeki birinin benim düşündüğüm şekilde davranacağı kanısındayım. Anlatmak istediğim buydu.
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj razz » 14 Tem 2012, 23:33

Bahsi geçen bütçeyle ancak pırlanta vb. değerli materyal destekli bir Rolex alınabilir ki Teslat'ın bu tip bir ürün ile ilgilenmeyeceği aşikar olduğundan -kendi adıma- detaylandırmaya gerek duymuyorum..,
Bunun yanında şahsen komplikasyondan hoşlanmayan bir saat meraklısı olarak konuşulan markalar/modeller benim iştigal alanım dışında kalır, haliyle bir yorumda bulunamayacağım..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Drago » 15 Tem 2012, 12:42

Razz yazdı:Bahsi geçen bütçeyle ancak pırlanta vb. değerli materyal destekli bir Rolex alınabilir ki Teslat'ın bu tip bir ürün ile ilgilenmeyeceği aşikar olduğundan -kendi adıma- detaylandırmaya gerek duymuyorum..,
Bunun yanında şahsen komplikasyondan hoşlanmayan bir saat meraklısı olarak konuşulan markalar/modeller benim iştigal alanım dışında kalır, haliyle bir yorumda bulunamayacağım..

:super:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj cenk » 15 Tem 2012, 13:51

cevap için teşekkürler razz bu bütçede hangi marka model seçersin diye merak etmiştim :thumbup:
peki senin için komplikasyonsuz saatlerde son nokta nedir?
Kullanıcı avatarı
cenk

Mesaj razz » 15 Tem 2012, 15:03

Rolex Daytona olabilir.. Beğenime uygun bir AP RO da olabilir.. yine bir Panerai da kendi adıma bu soruya verebileceğim cevaplar arasında..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Teslat » 15 Tem 2012, 17:22

sevgili arkadaslar
yorumlarin devam etmesi ile birlite tum saatleri teker teker
inceliyorum hakikaten bahsetdiginiz marka ve modeller muhtesem
isterseniz genel bilgi soleyebilirim zevkim icin
1) pirlanta saatde sevmiyorum (araplarda cok var asiri sasali duruyor ve bana gore degil)
2) esasen sari altinda cok begenmiyorum ama Patek Phillippe ayri sanat saheseri urunleri onu ve biriki modeli ayri tutmak gerekir.
3) Grande Complikasyonlu saatler ile kismen yada tamamen makine gorunmeli (gercekten el isciligi ile o kadar hassas ve kucuk parcalari biraraya getiren dahiyanece tasarimi yapilmis calisan makina cok etkileyici duruyor) bir jet motoru gibi
4) lacivert ile sari yada beyaz ile koyu renk uyumu harika oluyor genelde mavi tonlar hos duruyor saatde bana gore

tekrar tekrar cok tesekkur ederim
Bir arkadasimiz saat alicaksa saatciler ile gorusmuyor yazmis tabiki onlarin fikirlerini aliyorum ama emin olun cok fazla
objective olduklarini dusunmuyorum genelde kendi markalarini ovuyorlar (dogal saticilik psikolojisi)
ama sizler tamamen tecrube bilgi birikimi ile fikir veriyorsunuz cok tesekkurler
insallah proje bitiminde bir patek alicam beraber yapariz kutu acilisini
Not: sadece patek degil bir iki model daha almayi dusunuyorum orta butceli
Kullanıcı avatarı
Teslat

Mesaj Teslat » 15 Tem 2012, 17:38

Kullanıcı avatarı
Teslat

Mesaj davinci » 15 Tem 2012, 18:05

Ulysee-nardin 'nin Marine serisinden başka saatini hiç görmedim birilerinin kolunda en çok satan saati belliki, hasbelkader 3-4 kere Cenevre'ye gittim saatçilerin olduğu caddede U.Nardin bulamazsınız yok, çok kaale almazlar, hiç iyi merkezi bir yerde satıldığınıda görmedim, Girard-perregaux un bahsettiğiniz saatini denedim 3-4 sene önce Gilan'nın saat dükkanında nişantaşında çok beğenmedim hatta beyaz programdada taktı bu saati bir kaç kez ama para veripde aldığını hiç zannetmiyorum, Adumars a birşey söylemiyeceğim zira forumda çok seveni var ;)

Patek nireeee bu saatler nire :)
Kullanıcı avatarı
davinci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 123 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners