Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
KKarakuş » 13 Tem 2012, 01:07
xodor yazdı:KKarakuş yazdı:xodor ; 516 ile çok güzel bir seçim yapmışsınız .. Yanındaki arkadaşı da yağmur çamur demeden yanınızda iyi bir arkadaş olacaktır

Güzel günlerde kullanın.
Size özellikle teşekkür ederim, seçim konusunda çok yardımcı oldunuz. G-shock iyi oldu bisiklet turlarında zevk alarak kullanacağıma eminim, hatta pek çıkarası gelmiyor insanın diğer tüm saatler rafta duracak bir süre sanırım.
---------------------------------
Arkadaşlar çok teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun...
Ben teşekkür ederim

G-shock serisi kola takıldıktan sonra uzun süre çıkarılmak bilmeyen bir seri olduğunu sizde dillendirmişsiniz.. Bu uzun süre koldan çıkarılmama durumunu sanırım Sn. mlm ' de görmüştüm,görmüştük

" İnsanlar hangi dünyaya kulak kesilmişse, öbürüne sağır..! " / İsmet ÖZEL
-

KKarakuş
-
msturan » 13 Tem 2012, 08:08
xodor, mükemmel bir tercih

İyi günlerde kullanın

Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
-

msturan
-
ErsinGS » 13 Tem 2012, 15:16
xodor yazdı:Bugün yolum saatçinin tarafa düşünce biraz karasızlıktan sonra seçim yapıldı;

ardaki küçük fiyat farkını da biraz destekle şu hale getirdim, uzun süredir almak istiyordum zaten

yorumlarınız için teşekkürler...
hayırlı olsun...
-

ErsinGS
-
aokyy » 14 Tem 2012, 08:25
Şahsen ben de değiştirmezdim , bana gelen saati aynen kullanırdım.
-

aokyy
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 175 misafir