TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko ve Tissot Modelleri Arasında Seçim Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Seiko ve Tissot Modelleri Arasında Seçim Tavsiyesi

Mesaj freedie » 10 Tem 2012, 19:00

Merhaba. Bugün birkaç saatçiyi gezdim ve fiyat araştırması yaptım. Seiko ve Tissot markaları arasında bir seçim yapmaya karar verdim. İki saat arasında kaldım ve sizlere fiyat, kalite danışmak istiyorum.

Saatlerden biri TISSOT T035.617.11.051.00, diğeri SEIKO SRH007P PREMİER. Bana verilen fiyatlar Tissot için 900 lira, Seiko için ise 1200 lira. Öncelikle bu iki saat seçimi doğru mu acaba? İkincisi bana verilen fiyatlar o saatler için uygun mudur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
freedie

Re: Seiko ve Tissot Modelleri Arasında Seçim Tavsiyesi

Mesaj mucadeleci » 11 Tem 2012, 02:31

Benim tercihim Seiko Premier olurdu ki; daha önce tercih etmişliğim vardır :) Fiyat konusuna gelince Türkiye şartlarında 1000tl. ye alınabilir (internet yolu ile yurt dışından daha ucuza alan arkadaşlar mevcut). Tissot'un bu modelinin fiyatı ile ilgili bilgim yok.
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj freedie » 11 Tem 2012, 09:21

Cevabınız için teşekkürler. Başka fikri olan var mı acaba?
Kullanıcı avatarı
freedie

Mesaj herofb » 11 Tem 2012, 09:29

bende seiko'yu seçerdim ama fiyat bencede biraz daha düşük olmalı
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj drk » 11 Tem 2012, 11:47

Fiyatlar yüksek, saatler güzel. Seçim, zevkinize kalmış, iki saatten de pişman olmazsınız.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj necati » 11 Tem 2012, 12:47

Verilen cevaplardan anladığım şu, eğer iyi bir araştırma ve pazarlıkla indirim yapılırsa her iki saat alınabilir güzel saatler.
Kişisel fikrim 1000 lira civarında bir saat alacaksanız alternatifleri iyi değerlendirmeniz. Aksi taktirde keşke bunu alsaydım hissine kapılabilirsiniz. Ben 1000 lirayı pilli yerine otomatik saatlere vermeyi tercih ederim. Eğer bu iki saat dışında alternatifleride düşünüyorsanız aşağıda fotosunu verdiğim 2 saati inceleyin. Birçok saat kullanıcısı tarafından önerilen güzel ve kaliteli otomatik saatlerdir. Elbette daha birçok alternatif bulunabilir.
Tissot le cocle
Resim

Tissot visodate
Resim
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj freedie » 11 Tem 2012, 19:15

Drk yazdı:Fiyatlar yüksek, saatler güzel. Seçim, zevkinize kalmış, iki saatten de pişman olmazsınız.

Doğru fiyatları bilmediğim için soruyorum, sizce fiyatları nasıl olursa ideal olur? Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
freedie

Mesaj Frax » 12 Tem 2012, 00:02

Seiko'nun premier serisinde çok alternatif mevcut. Seiko bayisine gidip deneyin görün hepsini mutlaka. Tissot için bu modele bu para fazla.
Kullanıcı avatarı
Frax

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 129 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners