TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Mesaj tachyon » 10 Tem 2012, 10:09

serxx yazdı:Bakın anlamıyorsunuz olay ne çıkarsalar alırız mantığı değil; saat gerçek altın, 100 adet limitli ve 100. yıla özel üretilmiş saat. Sizce
Fenerbahçe gibi bir kulübün bu saatten gelecek paraya ihtiyacı var mı ?

IWC, PP, Rolex gibi markalara 100 adet limitli altın saat üretmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?

serxx, altın olması şartmı yahu. Sence çelik bir rolex'in imajımı kuvvetlidir yoksa altın bir jl'nin mi?
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj 2fast4u » 10 Tem 2012, 10:16

Fanatık olmayan ancak 3 kusaktır klup uyesi olan bir Fenerbahce'li olarak diyebılırim ki jlemans ne alakadır :thumbup: gerci saati çalınan kişiye o bile fazla neyse
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj mvurucu » 10 Tem 2012, 10:17

herojd11 yazdı:bakın arkadaşlar öncelikle Jacques Lemans olayına %100 katıldığımı öncelikle belirtmek isterim ama " Nadide??? , çapsızlık , beceriksizlik , fenerli zenginler , saçmalık " gibi gibi laflar söyleyemenizde sorun görüyorum , kusura bakmayın ama dediğim gibi haklı olduğunuz bir konu üzerinden bence siz içten içe takım hırslarınıza yeniliyorsunuz gibi geliyor.

Bu saati nadide yapan Jacques falan değil Fenerbahçe 100 yıl saati olmasıdır.

isterseniz başka bir konuda bir yönetimin yapabileceği " çapsizlık ve beceriksizlik örneklerini " tartışalım

sayın herojd burada takım hırsıyla yazılmış bir şey yok ama
nadide konusunda haklısınız 100 adet limitli ve fenerbahçeye özel olması bu saati nadide kılıyor ama orada marka imajı yüzünden ??? göndermesi yapılmış bunun fenerbahçeyle alakası yok

çapsızlık ve beceriksizliği ben yazdım bu saat hamlesi bana göe öyledir ve galatasarayda beşiktaşta da böyle basiretsiz yöneticiler bulunup böyle hataları sıkça yapmaktadır.

fenerli zenginler kısmında da gocunacak bir şey görmüyorum çünkü türkiye de bu bir gerçek pek çok varlıklı üst düzey konumlu insan fenerbahçe taraftarıdır bu ülkede

Zamanında bu hamleyi yapan büyük yanlış yapmıştır.
Bu saatlere talip olacak ferit şahenk ali şen ülker ailesi gibi alım gücü yüksek insanlar varsa bu insanlara hitap edecek marka rolex olmalıdır bence
rolex comex için saatler üretmiştir zamanında comex fenerbahçeden büyük müdür hayır demek ki yapılsa olur...
tüm eleştirimiz yorumumuz bu durumua

ben de haddimi aştıysam affola, konu tartışmak için güzeldi bu yüzden yorum yaptım
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj Baran » 10 Tem 2012, 10:47

Öncelikle belirtmek isterimki hiçte fanatik olmayan,hatta futbolla pek alakadar biri değilim fakat genel görüşüm GS nın daha elit olduğudur.Fenerbahceliler cok daha fanatik ve olayları direk üstlerine alıyorlar.tachyon'un yazısının başında cimbomluyum ibaresi olmasaydı emınımki FB liler alınmıyacaktı ama o cimbom kelimesi olayı farklı bir boyuta taşıyor.Gelelim saat konusundaki fikrime.Pazar sabahı gazetede haberi okuduğumda resimdeki bulanıkta olsa saatin JL olduğunu anladım ve ilk tepkim bunun Fenere yakışmadığı oldu.Fenerbahcenın butcesini kuzenım Aziz başkanın avukatlığını yaptığından ötürü yakınen bilmemden ötürü az sayıda üretilmiş bir saatin cok daha iyi bir markaya yaptırılmasını beklerdim.Zaten 100 tane üretilecek bir saati alacak insanların kollarındaki saatlerin yanında bu saatleri takacağına pek ihtimal vermiyorum.Bunu hele bu saat forumuna üye olan saatseverlerin savunmasıda bana enteresan geldi.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj asymptote » 10 Tem 2012, 10:53

Baran yazdı: genel görüşüm GS nın daha elit olduğudur

bu kanıya nasıl vardın Baran? :D Yerim onların elitliğini ben.. :lol:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 10:57

yok estağfurullah ne demek , darılacak bir şey yok yalnızca (tamamen benim kişisel görüşüm) karşı tarafa bir eleştri getirirken yanlış anlamaya sebep olabilecek şeylerden mümkün olduğunca kaçınılmalı diye düşünüyorum örnek şurada konusu geçse misal olarak veriyorum şöyle yazmam "Ufaluji yaşlı salak saçma bir adam" mümkün olduğunca Fenerbahçeli olduğum ve kırıcı olmamak için "bence tecrübeli , büyük liglerde oynamış milli bir oyuncu ama artık yaşlandı bu yüzden faydalı olmayabilir"

umarım demek istediği anlatabilmişimdir :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 10:58

asymptote yazdı:
Baran yazdı: genel görüşüm GS nın daha elit olduğudur

bu kanıya nasıl vardın Baran? :D Yerim onların elitliğini ben.. :lol:

Bence Baran bu konuda %100 haklı , GS elittir

FENERBAHÇE HALKTIR , YENİLMEZ
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj davinci » 10 Tem 2012, 11:01

Zaten 100 adet ürettiriyorsun doğru düzgün bir yere yaptırsana 100. yıl için diyorsun bir kere yaptıracaksın çok iyi butik markalar var onlardan birine yaptırılırdı, hiçbir sahibinin bu saati kullandığını zannetmiyorum, saatin değerinin manevi değeri ile beraber en az 50.000 euro olması gerekliydi
En son davinci tarafından 10 Tem 2012, 11:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
davinci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners