TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İki Lorus Modeli Arasından Hangisi ?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İki Lorus Modeli Arasından Hangisi ?

Mesaj adamentium » 05 Tem 2012, 20:16

Selamlar ,

Geçtiğimiz aylarda sizlerin de fikirleriyle öncelikle Swatch veya Casio marka saat almak için bir başlık açmış daha sonra Seiko Snd703p1 modelinde karar kılmıştım. Ve saati aldım. Çok memnunum.

Bunun yanı sıra yeni bir saat daha almak istiyorum.

Bir tane Q&Q marka dandikden biraz hallice bir saatim var. Gerçi bu markada Citizen grubuna aitmiş. Modeli felan güzel siyah kadranlı çelik kasa. Çelik kordon vs. İşimi görüyor.

Bİr tane de deri kordonlu bir model düşünmekteyim. Duruma göre ayakkabı ve kemer seçimime göre kordon değişikliği yapabileceğim...

Bugün kuz optikte iki adet saate baktım. Bir tanesi Pulsarın bir modeliydi. Diğeri de Lorusun. Pulsarın modelini internette bulamadım ama Lorusun modeli şu ;

http://www.hediyesaati.com/urun/lorus-rl422ax-9

Peşin parayla 215 tl ya geliyor. Saat otomatik.

Düşündüğüm bir diğer modelse Lorusun bir başka modeli. Bir başka başlıkta bir arkadaşımız incelemesini yapmıştı. Saat gerçekten çok şık.

viewtopic.php?f=62&t=7184#axzz1niWF5efi

Bunu da peşin alırsam 170 civarı taksitli alırsam da 190 tl gibi bir rakama alabiliyorum.

Sizce hangi modeli alayım ? Takım elbise ile takacağım bir saat olacak. İlk model otomatik , diğer model quartz. İkinci model daha şık gibi vs kafam karıştı ?
En son adamentium tarafından 06 Tem 2012, 18:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
adamentium

Re: İki Lorus Modeli Arasından Hangisi ?

Mesaj kethuda57 » 05 Tem 2012, 20:42

belirttiğin lorus model burada daha uygun fiyata üstelik kargo bedava. ben bu siteden alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. goldstore mağazalarının sitesi tavsiye edebilirim http://www.onlinesaatci.com/product.php?pid=10714&pname=lorus-rl422ax9-erkek-kol-saati
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj adamentium » 05 Tem 2012, 20:56

hocam teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. öncelikle model konusunda karar verebilirsem alışveriş konusunda problem çıkacağını sanmıyorum. bir de şu modeli buldum ;

http://www.onlinesaatci.com/product.php?pid=10683&pname=lorus-rf872dx9-erkek-kol-saati

bu da güzel gibi duruyor. kristal cam mış ?

şu an üç alternatif var :)
Kullanıcı avatarı
adamentium

Mesaj kethuda57 » 05 Tem 2012, 21:04

düşündüğünüz otomatik saatin kadranı bayağı hoş duruyor

Resim
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj adamentium » 05 Tem 2012, 21:24

aynen hocam.

şöyle de bir resmini buldum bu modelin ;

Resim

bu resimleri de bir başka başlıkta forumdan conbay nickli arkadaşımız paylaşmıştı.

resimler kendisine aittir ;

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
adamentium

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners