Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Bir fikrim var ne kadar hayata geçirilebilir bilemiyorum ama misal casionun uygun fiyatlı bir modelinden veya modellerinden sınıf kaç kişiyse para toplayıp alalım ve hediye edelim.Bence atla deve değil.
fena fikir değil Baran sonuçta toplu alımda tanesi maksimum 20-30 TL'ye gelecektir hatta kurumsal olarak düşünürsek daha geniş bir kampanya için ithalatçı desteği de alınabilir ama buradaki soru saat ne kadar ihtiyaç
vmetin yazdı:konu ölücülükten karşılıksız paylaşıma döndü.
TSF farkı.. Baran'ın önerisi bir sosyal proje olarak saat konusunda farkındalık yaratma adına da güzel olabilir. Hayır işlerinde bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerekir ancak forum tüzel kişiliğinin duyulmasında ve bilinmesinde fayda olur diye tahmin ediyorum..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Konunun geldiği yer aslında bakış açısının özeti. Eğer bu konu sayfalarca ilerlese, herkes birilerine laf atsa, giydirse tatsız durumlar oluşabilecekken herojd başkanın önerisini takip eden önerilerle çok güzel bir başlık olmuş bu
Bence bir konu acılmalı bu projeyi biranönce hayata gecirelim.Tüm sınıfa bir kol saati hediye etmek o yaşta unutulmaz bir anı olacaktır.En azından ben o yaşlarda bana bir kol saati hediye edilse sanırım ömür boyu unutmazdım.Bir hesap numarası oluşturur adminlerimiz herkes gönlün geceni yatırır toplanan paraylada tüm sınıfa 1er saat alınır.