Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
"Catch me if you can" filmindeki bu kostümleri hoşuma gider leonardo nun (bizim leo ) arabası ve saati de çok hoşuma gitti, araba 1964 malibu hardtop coupe ona şüphe yok ama saatin marka ve modelini bilemedim/bulamadım, bilen arkadaş var ise yardım istiyorum. Ben omega diyorum ama bilemedim...
Arkadaşlar Will Smithin ''I m Legend'' filminde kullandığı tek saat Hamilton Khaki Sunset değildir, aslında filmde 2 saat birden kullanılıyor fakat en çok dikkat çekeni ve popüler olanı'' VICTORINOX SPORTECH 4000 ''birkaç forumda daha buna benzer yazılar ve iddalar gördüm ama filmde kullanılan saat apaçık besbelli victorinox sportech 4000 dir. Bu filmin hayranıyım hatta saati görür görmez araştırmaya başladım fakat yurtiçinde bulunmuyor yurt dışındada çok ciddi rakkamlar isteniliyordu. Aşağıdaki linktende inceleyebilirsiniz...