TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Da覺t覺p Toplamak

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Da覺t覺p Toplamak

Mesaj bulenty » 26 Haz 2012, 06:42

Sevgili Forum Dostlar覺m,eminim beni 繹zlemisinizdir.Bu herif niye kutu a癟m覺yor diye meraklanan覺zda olmutur.Merak etmeyiniz,kutu deil,saat a癟maya balad覺m.襤in bu y繹n羹n羹 ve zevkini elbette benden 癟ok iyi bilen 羹stadlar覺m覺z var.rnekse eer,Cengiz Usta,modern60 kardeimiz;eer ,y羹ksek m羹sadeleri olur ise ben ve /veya benim gibi arkadalar覺m覺z onlardan bireyler 繹renmeye 癟al覺覺r, feyz al覺r覺z

imdilik bu kadar,,,,

Sayg覺 ve sevgilerimle
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

Re: Saat Da覺t覺p_Toplamak

Mesaj mucadeleci » 26 Haz 2012, 06:50

Ho geldin B羹lent abicim, bende merak etmitim :) tatilde herhalde diyordum kendi kendime.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj asymptote » 26 Haz 2012, 09:02

Saat a癟mak kutu a癟maktan zevklidir muhakkak, 癟al覺malar覺n覺z覺 bizimle payla覺rsan覺z seviniriz hocam.. :thumbup:
"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
Kullan覺c覺 avatar覺
asymptote

Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28

Mesaj DenizKSK » 26 Haz 2012, 09:31

Birde bu kaliteli saat tamir kitlerini-aparatlar覺n覺 nereden temin edebiliriz ki?? ok ufak (00 numara veya daha k羹癟羹k mesela) y覺ld覺z tonavida 繹yle hadi diyince bulunmuyor. Piyasada sat覺lanlar覺n 癟ou ilk ilemde yamulan, k覺r覺lan, yuvarlanan in ii aletler.. :(
"A Samurai always wears two swords."
Kullan覺c覺 avatar覺
DenizKSK

Ya: 38
Kay覺t: 24 Au 2010, 17:20

Re: Saat Da覺t覺p Toplamak

Mesaj herofb » 26 Haz 2012, 09:46

B羹lent hocam kolay gelsin , siz bence iin en zevkli k覺sm覺na balam覺s覺n覺z ve elinizde son derece yatk覺n , l羹tfen prosesleri bizlerle payla覺n

teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj karaelci » 26 Haz 2012, 10:35

Merhaba, benim hereyin i癟ini a癟覺p nas覺l 癟al覺覺r merak覺mdan en 癟ok nasibini alan saatlerdir san覺r覺m :) ocukken evimize al羹minyum pencere takmaya gelen ustan覺n bile 癟izilmesin diye kenara koyduu saatin i癟ini a癟覺yorum diye mahvettiimi hat覺rl覺yorum (sonradan anneme sordum da 4 ya覺ndaym覺覺m :) ).

Daha sonralar覺 bir iki imitasyon, d羹羹k kaliteli birka癟 mekanik saat ve tan覺t覺覺m bir saat癟i arkada覺n bana g繹nderdii lup, tornavida, kapak a癟ma tornavidas覺 ve birka癟 ucuz saatle saat s繹k羹p takamamaya balad覺m :) Eliniz titremiyorsa, g繹zleriniz iyi g繹r羹yorsa saat s繹kmek 癟ok basit ve 癟ok elenceli. En kalitesiz in mal覺 mekanizmalarda bile mekanik m羹hendisliin derinlerine inmek harika bir duygu. Her s繹k羹len par癟ada "bu kadar 癟ok katmanl覺 bir fabrikay覺 nas覺l tasarlam覺lar" demekten kendimi alam覺yorum. S繹kt羹羹m en kaliteli mekanizma u an kolumdaki SKX007J' nin dede kalbini oluturan 7s26 idi ve ger癟ekten harika bir mekanizma. 襤nsan kolunda zaman 羹reten bir fabrika ta覺d覺覺n覺 d羹羹n羹yor ki bu ger癟ekten harika bir duygu.

Hep s繹kt羹klerimden bahsettim, neden mi? 癟羹nk羹 hi癟birini doru d羹r羹st toparlayamad覺m :lol: Toparlad覺覺m saatler oldu elbet, ama s繹kmeden 繹nceki kond羹syonuna hi癟 getiremedim. Bunun i癟in de 繹ncelikle tecr羹be ve ustal覺k gerekiyor elbet. Tabi bir de 繹zenmek laz覺m. Ayr覺ca en 繹nemli konu s繹kt羹羹n羹z bir saati toplamak i癟in vakit kaybetmemeniz. Ertesi g羹n yapar覺m derseniz hangi par癟an覺n nereye ait olduunu unutuyorsunuz. Videoya 癟ekmek faydal覺 olabiliyor (video kameran覺z覺n ka癟 dakika kay覺t yapt覺覺na dikkat edin :thumbup: ). S繹kt羹羹n羹z par癟alar覺 d羹zenli bir ekilde masan覺za koyarsan覺z (vidalar覺na kadar s覺rayla) toplarken de ayn覺 s覺rada giderek baar覺 ans覺n覺z覺 art覺r覺yorsunuz. Yeni bal覺yorsan覺z kesinlikle kulland覺覺n覺z saatleri s繹kmemenizi, saat癟ilerden, eskicilerden 癟al覺mayan saatlerle balaman覺z覺 tavsiye ederim. 羹nk羹 b覺rak覺n bozuk saati tamir etmeyi, s繹k羹p geri takmas覺 bile apayr覺 bir uzmanl覺k alan覺. :thumbup: Elektrik癟ilerde sat覺lan k羹癟羹k tornavida ve ekipmanlar saatler i癟in 癟ok b羹y羹k kal覺yor, kesinlikle saat tamiri i癟in tasarlanm覺 ekipmanlar kullanman覺z覺 da tavsiye ederim. :thumbup:

Benim k覺saca yaad覺klar覺m bunlar, herkese baar覺lar diliyorum :)

B羹lent Bey, sizi de tebrik ediyorum hobinize apayr覺 bir boyut katm覺s覺n覺z. Payla覺mlar覺n覺z覺 merakla bekliyorum. :thumbup:
S繹ylesem tesiri yok, sussam g繹n羹l raz覺 deil...
Kullan覺c覺 avatar覺
karaelci

Kay覺t: 14 Ara 2011, 22:05

Mesaj Drago » 26 Haz 2012, 21:59

Fazla da覺tmayal覺m sonra toplayamay覺z valla :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Saat Da覺t覺p Toplamak

Mesaj mlm » 26 Haz 2012, 22:29

Karaelci ne guzel anlatmissiniz, t羹m saatlerimi s繹kesim geldi :champ: :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 53 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners