TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Victorinox Dive Master 500 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Victorinox Dive Master 500 neriniz?

Mesaj necati » 23 Haz 2012, 17:40

Monster覺 bende d羹羹nd羹m. Ancak zaten siyah kadranl覺 bir seiko diver覺m var. Bakmad覺m ama monster覺n farkl覺 renkte kadranlar覺 varsa olabilir. 羹nk羹 model olarak olsun luminesan覺 olsun monster覺 beeniyorum.
Eco drivelara ise hi癟 al覺c覺 g繹zle bakmad覺m, incelemedim. Citizen yerine seikoyu tercih ederim asl覺nda.
Tatile 癟覺kmadan 繹nce ikinci diver覺 alm覺 olmay覺 planl覺yorum :idea:
Mesaj覺 yazd覺ktan sonra bakt覺m ve turuncu kadranl覺 seiko monster覺 listeye ald覺m :thumbup:
http://www.youtube.com/watch?v=mWVBvozOHJs
Burada citizen promaster diver ile seiko skx781 in luminesanlar覺 kar覺lat覺r覺lm覺. Citizen biraz daha bask覺n g繹r羹n羹yor ama tepe hari癟 48mm kasas覺 ve 18.5mm kasa kal覺nl覺覺 ile benden uzak duruyor
En son necati taraf覺ndan 23 Haz 2012, 18:46 tarihinde d羹zenlendi, toplamda 1 kere d羹zenlendi.
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj necati » 23 Haz 2012, 18:17

Resim
襤te monster. Siyah kadran d覺覺nda model bakmam覺覺m hi癟. Victorinox 241040 覺n yan覺nda 癟ok daha g羹zel duruyor. G羹癟l羹 l羹minesan覺 ve hem otomatik hemde daha ucuz olmas覺 gibi ekstralar覺da var. u an i癟in g羹癟l羹 bir se癟enek olarak akl覺mda tutuyorum. Eer akl覺m覺 癟elecek daha g羹zel bir model 癟覺kmazsa monster覺 al覺p evcilletirebilirim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Victorinox Dive Master 500 neriniz?

Mesaj mlm » 23 Haz 2012, 18:53

Necati Hocam Monster'in biraz bodybuilding yapmisi ama kadranina 5 eklenmii mevcut, daha iri olsun saatim d覺yorsan覺z bu da deerlendirmeye al覺nabilir :)

Resim

Ama ben olsam Monster'i al覺rd覺m :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj necati » 23 Haz 2012, 19:08

mlm yazd覺:Necati Hocam Monster'in biraz bodybuilding yapmisi ama kadranina 5 eklenmii mevcut, daha iri olsun saatim d覺yorsan覺z bu da deerlendirmeye al覺nabilir :)

Resim

Ama ben olsam Monster'i al覺rd覺m :D

Bu g羹zel tekliften sonra kasl覺 seiko 5 i deerlendirmeye almamak olmaz. Ama monsterdan vazge癟mek hi癟 olmaz :champ: .
S覺rf aceleye gelmi olmas覺n diye biraz daha bekleyip arat覺raca覺m ve 繹neri gelirse inceleyeceim. Bakt覺m olmad覺 al覺p takar覺m koluma fosforlu portakal覺 :D
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Re: Victorinox Dive Master 500 Hakk覺nda Yorumlar覺n覺z

Mesaj aokyy » 23 Haz 2012, 19:53

Rengi 癟ok houma gidiyor bu saatin. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
aokyy

Ya: 37
Kay覺t: 11 Ara 2011, 14:40

Mesaj SeRxx » 23 Haz 2012, 20:09

Ben olsam Victorinox'u al覺rd覺m :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj necati » 23 Haz 2012, 20:21

serxx yazd覺:Ben olsam Victorinox'u al覺rd覺m :thumbup:

Ben olsayd覺m demekten daha fazlas覺 laz覺m bana Serkan hocam. Gerek癟eli karar覺n覺 bekliyorum :D
Victorinoxun 襤svi癟re saati olmas覺 ve cam覺n覺n AR kristal safir olmas覺 gibi iki art覺s覺 var. Canl覺 olarak g繹rmedim ama seiko daha bir 癟ekici duruyor optik olarak. Malesef bu g繹zlemler ger癟ei ne kadar yans覺t覺yor bilmiyorum. Haydi beyler el at覺n 癟繹zelim u konuyu :?
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Mesaj SeRxx » 23 Haz 2012, 20:45

Necati abi istediin gerek癟e olsun :D
imdi 2 tane otomatik saatin var, bunlar覺n koldan 癟覺kar覺nca durmas覺 gibi bir ikayetin mevcut ve illa otomatik olacak diye bir d羹羹ncen yok. Ben 繹zellikle illa otomatik olsun diye d羹羹ncesi olmayanlara belli b羹t癟eye kadar pilli saat 繹neriyorum; o y羹zden tercihimi 500m dayan覺kl覺l覺覺 ve mavi kadran覺 ile daha bir diver duran Victorinox'tan yana kullan覺yorum :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners