TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:26

Drk yazd覺:imdi ben bir IWC almaya kalksam, dutyfree dahil liste fiyat覺ndan hangi 羹lkeden %ka癟 indirim alabilirim? Beni ayd覺nlat覺rsan覺z sevinirim.

Forumda ismini yazdigim bayiden en son%27 indirim ile Portguese chronoyu aldim. Uzerine %17,5 tax free uygulaniyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:27

Bu Italyan diger ulkeleri bilemiyorum. Ama her bayiide bu indirimi uygulamayabiliyor tabiki.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj drk » 21 Haz 2012, 01:33

Teekk羹rler :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj davinci » 21 Haz 2012, 10:59

Serdar hocam Pam teklifin i癟in teekk羹rler ama ben b羹t癟em 癟er癟evesinde saati ilk kullanan olmak isterim herzaman. Senin saatin fotoraf覺n覺 bizimle payla覺rsan seviniriz.
Portekiz chrono kesinlikle 癟ok g羹zel klasik bir model, saatlerde renk saati korkun癟 deitirir bildiin gibi, rose gold 癟elikden ayn覺 model olmalar覺na ramen bambakad覺r, hangisi daha iyi en iyisine kolunda g繹rd羹kden sonra sen karar verebilirsin.
Saati ald覺覺n yere bakt覺m IWC'nin Florenza'daki iki bayisinden biri, Milano'da Pisa'dan al覺veri yapt覺m, benim deneyimim; 繹nce baka yerlerden fiyat arat覺rmas覺 yap覺p u kadar veririm veriyorsan覺z alay覺m dersen etkili olur bu al覺c覺 deyip ka癟覺rmak istemezler, yoksa bu sorup gidecek deyip fazla indirim yapmazlar, indirim oran覺 konusuna gelincede Les ambassador bana 30 yapm覺t覺 ama daha 繹ncede dediim gibi indirim oran覺 biraz saate bal覺 yeni saatlere 繹rnein Miramar'a ayn覺 indirimi yapmazlar herhalde.
Babama 癟elik Portofino chrono yu verdim, hakl覺s覺n eight days de 癟ok g羹zel bir model

Yeni saatin imdiden hay覺rl覺 olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 11:39

Sagol Dostum, dedigin gibi en iyisi kolda gormek. Su an isin rosegold u getirttiler ve beni bekliyor ama kendileri ile siki dostlugum oldugu icin heran fikir degistirebilirm. Indirim oraninda da haklisin saate gore degisiyor. Forumda paylastigim Aquatimer Split Minute te bana yine % 35 yapmislardi. Tam yeni serinin ciktigi sene almistim. Ama yine de benim % 25 im o bayide her zaman gecerli diye dusunuyorum.

Benim tekstil acentaligim var. triko ipligi ureten Italyan firmalarin Turkiye temsilciligini yapiyorum. Bir suredir Istanbul disindayim. Doner donmez Paneraimla ilgilenecegim. Resimleride paylasirim tabiki. Sanirim saat sahte yada gercekten cok ozel bir durum. Sahte ise cok uzulecegim, gercekten cok guzel bir saat. Benimde ikinci el aldigim tek saat o. Cok eski ve kaliteli bir dostumdan aldigim icin herhangi bir seyi sorgulamadim bile. Sahteyse bile guzel yapmislar valla. Resimleri gorunce hak verirsiniz. Insallah sahte degildir.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 21 Haz 2012, 11:46

Zannetmiyorum sahte olsun ama burada Pam uzman覺 olmu arkadalar var belki anlaybilirler, yada istersen en iyisi gittiinde Panerai'nin Florenza yada Milano'daki kendi mazas覺na g繹sterirsin
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 12:24

Zaten arkadasim Floransa da, 2 temmuz da bende orda olacagim. Hem Panerai hemde IWC sorunlarim cozulmus olacak insallaf. Senin saatlerini gorebilecegimiz bir konu varmi forumda ?
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj davinci » 21 Haz 2012, 12:35

Birka癟 resim paylam覺t覺m ama ayr覺 bir bal覺k yok.
Bende 繹n羹m羹zdeki g羹nlerde bi Amalfi yapmak istiyorum Roma'n覺n alt覺na hi癟 inmedim
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Mod5, tanoren ve 74 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners