TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Ald覺覺m IWC Portuguese Saatim Hatal覺 覺kt覺

Mesaj davinci » 20 Haz 2012, 17:25

vmetin yazd覺:Yani forumda bir Rolex+Panerai a覺rl覺覺 vard覺. (Kendim de dahil) Davinci nin gelmesi renk getirdi. :champ:

Teekk羹rler, valla ben IWC sever ve takip eden biriydim Panerai'yide bilirdim ama beenmezdim burda bende Panerai sever oldum, bir tane al覺rsam tek sebebi buras覺d覺r ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:02

davinci yazd覺:
vmetin yazd覺:Yani forumda bir Rolex+Panerai a覺rl覺覺 vard覺. (Kendim de dahil) Davinci nin gelmesi renk getirdi. :champ:

Teekk羹rler, valla ben IWC sever ve takip eden biriydim Panerai'yide bilirdim ama beenmezdim burda bende Panerai sever oldum, bir tane al覺rsam tek sebebi buras覺d覺r ;)

Benim PAM 386 yi veriim sana dostum. :) ya butun seyahat zehir oldu valla. Bu arada hatali saati neyle degistirecegimide sasirdim. Sanirim verilen ilk karar dogrusudur her zaman. 7 days ve Miramar da cok cazip ama Rose gold Portuguese ye taktim kafayi.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:11

davinci yazd覺:Ben al覺rken 癟elik siyah kadran Portekiz chrono yada seven day aras覺nda kalm覺t覺m ikisinide denedim seven day daha b羹y羹k kasa daha g羹zel durdu onu ald覺m, daha sonra chronoda beyaz kadran sar覺 rakkaml覺y覺 bu sizin saati 羹rettiler bir ka癟 kez bakt覺m babama almak i癟in sonra ona benim eski Portofinoyu verdim tak覺yor ;) yani diyeceim Portekiz chrono klasik bir saat, siz anlad覺覺m kadar覺yla gen癟 birisiniz rose gold al覺cam diyorsunuz onun yerine ben olsam seven days 癟elik beyaz kadran sar覺 rakkaml覺y覺 al覺rd覺m, ben ald覺覺mda bu rengi yoktu beyaz kadranda mavi rakkaml覺 羹retmilerdiki oda g羹zel deildi, seven day de aa覺 yukar覺 rose gold chrono ile ayn覺 fiyatdad覺r, saatin mekanizmas覺 癟ok iyi bir mekanizma, Big Pilot da ayn覺 mekanizmay覺 kullan覺yor, tek kusuru bence biraz kal覺n oda mekanizmadan dolay覺, tabi bahsettiimiz Portekizler eski Miramar ise yeni bir saat o y羹zden Miramar chrono ya bakmamadan karar verme bence Miramar big pilot pahal覺 olacakt覺r ama chrono modeli dip fiyat覺 5000 euro civar覺d覺r diye zannediyorum

Senelerdir IWC Potuguese tutkunuyum. En sevdigim modelide hep chrono olmustur. Devamli farkoi modelleri takip cikardim ama bir turlu almak nasip olmamisti. Aquatimer imla mutlu mesut yasiyorduk. :) sonunda Potuguses chroniyu alip muradima erdim ama oda hatali cikti. :( ben 42 yasindayim. Sanki rose goldu tasirim gibime geliyor. Yin de degistirmeye gittigimde farkli modellere bakacagim. Portofino Da ozel bir saat. Ozellikle eight days harika. Babana verdigin hangis Potofino ?
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:13

davinci yazd覺:5 i veren 7 yide verir :D

2012 listesi varm覺 sende, varsa yollarm覺s覺n

Ben nerdeyse 8i veriyorum. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:17

Benim hatali Saatinde payi var bu iste tabi. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:18

Davinci istermisin benim saati ? 4.000 e mal olmustu bana. :) Ghost 10 edition ..
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Mesaj drk » 21 Haz 2012, 01:20

imdi ben bir IWC almaya kalksam, dutyfree dahil liste fiyat覺ndan hangi 羹lkeden %ka癟 indirim alabilirim? Beni ayd覺nlat覺rsan覺z sevinirim.
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj serdarfb » 21 Haz 2012, 01:24

davinci yazd覺:
Drk yazd覺:Ben tax-free dahil indirim oran覺n覺 %35 sanm覺t覺m. %35in 羹zerine vergi iadesi varsa daha ne olsun, bedavaya alaca覺z neredeyse.

Serdar08 e saat hatal覺 癟覺kt覺 diye 35 indirim yapacaklar normalde biraz dola覺rsan 30 al覺n覺r art覺 tax free, ger癟i al覺nan indirim birazda saate bal覺

Ben 30 u cok zorladim hicbir zaman alamadim. Gecen sene Omega yi kafaya takmistim. PO aldim %20 yi zor aldim. Ama ustune %18 de tax free gelince durum degisiyor tabi. Aynimsaatim Istinye Parktansormustum almadan 10.000 tl civari bir para soylemislerdi. italyada listesi 3100 euro idi. Indirim ve tax free ile kavga dogus 2000 euroya almistim. Turkiyeden bu saatleri almak cok zor dogrusu.
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Mod5, tanoren ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners