Ben al覺rken 癟elik siyah kadran Portekiz chrono yada seven day aras覺nda kalm覺t覺m ikisinide denedim seven day daha b羹y羹k kasa daha g羹zel durdu onu ald覺m, daha sonra chronoda beyaz kadran sar覺 rakkaml覺y覺 bu sizin saati 羹rettiler bir ka癟 kez bakt覺m babama almak i癟in sonra ona benim eski Portofinoyu verdim tak覺yor

yani diyeceim Portekiz chrono klasik bir saat, siz anlad覺覺m kadar覺yla gen癟 birisiniz rose gold al覺cam diyorsunuz onun yerine ben olsam seven days 癟elik beyaz kadran sar覺 rakkaml覺y覺 al覺rd覺m, ben ald覺覺mda bu rengi yoktu beyaz kadranda mavi rakkaml覺 羹retmilerdiki oda g羹zel deildi, seven day de aa覺 yukar覺 rose gold chrono ile ayn覺 fiyatdad覺r, saatin mekanizmas覺 癟ok iyi bir mekanizma, Big Pilot da ayn覺 mekanizmay覺 kullan覺yor, tek kusuru bence biraz kal覺n oda mekanizmadan dolay覺, tabi bahsettiimiz Portekizler eski Miramar ise yeni bir saat o y羹zden Miramar chrono ya bakmamadan karar verme bence Miramar big pilot pahal覺 olacakt覺r ama chrono modeli dip fiyat覺 5000 euro civar覺d覺r diye zannediyorum