Drk yazd覺:sefa yazd覺:Drk yazd覺:386 limitsiz olarak 羹retilecekti(ilk partinin 羹retim adedini bilmiyorum), liste fiyat覺 son zamdan sonra 7300 euroyduu anda saati panerainin sitesinden de kald覺rm覺lar.
looks like it will be a limited edition of 1000 pieces / year perpetuelle.com adresinde b繹yle bir bilgi var san覺r覺m yanl覺
Eer saat 羹retilseydi her y覺l 1000 adet 羹retilecei tahmin edilmi, bence de 繹yle olurdu. Limitsiz derken, bir seneye mahsus deil, her sene 羹retilecek manas覺nda demitim. Tabi 羹retim olmay覺nca b羹t羹n hayaller suya d羹t羹 o ayr覺
Serdar08, ansl覺s覺n覺zki, hem IWC'de iade kabul ettiler hemde paneraiyi tan覺d覺覺n覺z birinden sat覺n alm覺s覺n覺z, geri vermede umar覺m sorun 癟覺kmaz
Geri vermekte bir sorun cikmazda eger sahte ise baska sorunlar cikacak ona kafam takildi. Saatimi aldigim kisi saat saticisi degil. Is yaptigim ve senelerdir tanidgim biri. Hala da iyi iliskilerimiz devam ediyor. Boyle bir durumla karsi karsiya kalmak cok sikici olacak ona takilmis durumdayim. Yoksa her derdin bir cozumu vardir. Bende su an site site dolasiyorum internette. Fena karisti kafam.