velruf yazdı:bu arada başlık demişken birisi benim yazdığım başlığı silip şimdiki başlığı yazmış..
Müdahil olmak istemedim konuya ancak şuna cevap vermeliyim. Forumun "Danışma Bölümü Kuralları" var. Bunları şu başlıklardan görebilirsiniz:
viewtopic.php?f=62&t=5544#axzz1xofFsleABu başlıklara bakarsanız neden başlığın değiştirildiğini anlarsınız. DH ya da başka forum siteleri gibi "Yardımmm!!!" şeklinde bol ünlemli başlıklara izin vermiyoruz, açık anlaşılır biçimde düzenliyoruz, bu kadar basit.
Elimizde bize sunulan verilerle danışan kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. "Beğenmedim, olmaz, cık cık" gibi ifadeler yerine boyut, mekanizma, renk, bütçe gibi somut sebepler belirtilirse daha içten ve isteyerek yardım edebiliyoruz. Tabi ki her zevkin bir bedeli var biz de haklı olarak bütçenizi soruyoruz. Bu bütçe sizin kafanızda sınırsız olsa da cebinizdeki para, banka cüzdanınız, aileniz ve sosyal çevreniz gibi kıstaslarla zaten doğal olarak sınırlandırılıyor, siz farkında olmasanız bile... Dediğim gibi bize yardımcı olursanız elimizden geleni yaparız, lütfen konu ile ilgili daha çok hassasiyet gösterin.
Size tavsiye edildiği gibi "Saatolog" dergisini edinin, D&R kitabevlerine mevcut, 45 TL, gayet güzel saatler mevcut. Hatta İngilizce ve Almanca olarak Armband Uhren adı altında yine bu dergi mevcut.
Konu lütfen farklı yerlere çekilmesin, cevaplar yanlış anlaşılmasın...