TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Mesaj drk » 14 Haz 2012, 12:04

Neden kıroluk olsun ki? Sonuçta imkan var, saatlere iginiz var, neden olmasın? Eğer hedefiniz bu saat ise bundan önce alacağınız her saat size para ve zaman kaybettirecektir.

Mesela bir araba almak istiyorum, param da var, kıro gözükmemek için hemen iyi birşey almayayım, önce kötü bir arabayla başlarız sonra zamanla yükseliriz mi demek gerek?
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 12:13

Drk yazdı:Neden kıroluk olsun ki? Sonuçta imkan var, saatlere iginiz var, neden olmasın? Eğer hedefiniz bu saat ise bundan önce alacağınız her saat size para ve zaman kaybettirecektir.

Mesela bir araba almak istiyorum, param da var, kıro gözükmemek için hemen iyi birşey almayayım, önce kötü bir arabayla başlarız sonra zamanla yükseliriz mi demek gerek?

evet ben genelde bu yöntemi takip ederim.. çünkü ilk arabamı park ederken falan çok sürtüp çizmiştim.. şimdiki arabamı öyle sürtüp çizmiş olsam çok üzülürdüm..

bir de mesela 1-10 arası seviyeler var diyelim.. direkt 10 a zıpladığın zaman onun değerini ve güzelliğini tam takdir edemiyorsun.. ama 1-10 arası seviyeleri basamakları yavaş yavaş çıktığında 10'a vardığın zaman aldığın keyif, direkt 10 a zıpladığında aldığın keyiften en az 10 kat fazla oluyor :)
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj herofb » 14 Haz 2012, 12:23

ülkemizdeki swiss made saatlerin içinde en başarılı olanlardan biri ve fiyat performans olarka son derece uygun bir saat olan Oris'e lüks dediniz , Seiko ile dalga geçiyorsunuz , Rolex'e kro işi diyorsunuz , pardon ama nereden başlamayı düşünüyorsunuz ???
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 12:25

herojd11 yazdı:ülkemizdeki swiss made saatlerin içinde en başarılı olanlardan biri ve fiyat performans olarka son derece uygun bir saat olan Oris'e lüks dediniz , Seiko ile dalga geçiyorsunuz , Rolex'e kro işi diyorsunuz , pardon ama nereden başlamayı düşünüyorsunuz ???

iddialarınızın tümü asılsız..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj asymptote » 14 Haz 2012, 13:35

velruf saatolog almadıysanız bu kataloğu alın ve inceleyin bence, eminim beğendiğiniz saati orada bulacaksınız..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 13:49

asymptote yazdı:velruf saatolog almadıysanız bu kataloğu alın ve inceleyin bence, eminim beğendiğiniz saati orada bulacaksınız..

tavsiyeniz için teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj manuel » 14 Haz 2012, 15:46

Tissot Couturier serisi tam istediğiniz özelliklere uygun gibi geliyor bana, ne günlük kullanım için fazla şık, ne ilk aşamada etraftakilerin aşırı dikkatini çekecek kadar pahalı bir saat, tüm istediğiniz özelliklere uygun olmasına ek ayrıca Tissot'un marka değeri de başlangıç aşamasında tatmin edici olacaktır kanaatindeyim, ne dersiniz?
Kullanıcı avatarı
manuel

Mesaj SeRxx » 14 Haz 2012, 16:25

velruf yazdı:almıyorum diye birşey yok.. listeme ekledim.. ama en iyisini ve en güzelini şimdi alırsam yarın almak için bir şey kalmaz..

Sen de benim kafadasın Velruf :thumbup: Geçen hafta alacaktım sırf bu yüzden PP 5980 alımımı 60 yaşına kadar erteledim..
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 146 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners