TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Mesaj vincefb » 14 Haz 2012, 11:04

DJ II den sonra öyle oldum reyiz :D onun kedican yeşiline, grisine :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 11:09

manuel yazdı:Sn. velruf, o kadar büyük yanlış anlaşılmalar yaşanıyor ki hayretle izliyorum... :(

Öncelikle şunu net bir şekilde bilmenizi isterim ki forumumuz sadece TR'de değil global anlamda kendine yer edinmiş, güzel Projeler başarmış, saat dünyasının duayenleri ile yakın temasta ve hatta üyeleri bulunan nezih bir ortamdır...Tüm forum dostları ellerinde geldiğince, dilleri döndüğünce, bilgileri IŞIĞINDA sadece size değil herkese yardımcı olmaya gayret ettiler ama sabrın sonu her zaman selamet olamayabiliyor işte, buna şahit olduk...

Bu arada; İngilizce bilmek ukalalık gerektirecek kadar önemli bir olgu olmaktan yaklaşık 10-15 senedir çıktı, kimler kimler İngilizce biliyor artık, "İyi ki biliyorum da elinize kalmadım" gibi laflar gerçekten kötü duruyor, bir daha dönüp okuyun lütfen...

Alaycı tutuma örnek isteyerek dahi alaycı tutumunuzu devam ettirmeniz de cabası, Ciddiyet ve saygı lütfen!!! Neyse konumuz ne sizin yaklaşımınız ne de TR'deki sosyo kültürel gelişim/değişim...

Burada hala size yardımcı olabilecek bu kadar insan varken bu tavırlarınızdan uzaklaşmanız ve en azından genel hatları ile ne istediğinize karar vermeniz yararlı olacaktır...Bugün kötü bir başlangıç yapılmış olabiliriz ancak bazen insanlar birbirlerini yanlış anlayabilirler, biz insan kaybetme amacı güden bir platform değiliz, biraz gezinin lütfen forumda, umarım bizi anlar ve bize bizim gibi içten yaklaşırsınız bir daha ki görüşmemizde...

İyi günler dilerim...

önemli olan ingilizce bilmek değil tabi.. önemli olan ingilizce bildiğin halde türk forumlarını tercih etmek veya edebilmek.. sabırla deniyorum..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj herofb » 14 Haz 2012, 11:17

burada bu kadar adam size değil , siz mi bize sabrediyorsunuz ??? bence saat falan ile uğraşacağınıza kullandığınız madde ne ise acilen bırakmaya çabalayın....
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 11:19

herojd11 yazdı:burada bu kadar adam size değil , siz mi bize sabrediyorsunuz ??? bence saat falan ile uğraşacağınıza kullandığınız madde ne ise acilen bırakmaya çabalayın....

:) o da olacak.. bir gün gelecek oksijen kullanmayı bırakacağım..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj necati » 14 Haz 2012, 11:34

velruf yazdı:siz gizli bir tarikat filan mısınız acaba? :)

Güzel bir fikir verdiniz.
Ölü Horolojistler Derneği
Yuvarlak Kasa Şövalyeleri
Saatistler :D
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 11:39

necati yazdı:
velruf yazdı:siz gizli bir tarikat filan mısınız acaba? :)

Güzel bir fikir verdiniz.
Ölü Horolojistler Derneği
Yuvarlak Kasa Şövalyeleri
Saatistler :D

:thumbup: :champ: :lol:
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj drk » 14 Haz 2012, 11:48

velruf yazdı:almıyorum diye birşey yok.. listeme ekledim.. ama en iyisini ve en güzelini şimdi alırsam yarın almak için bir şey kalmaz..

Bence beğendiyseniz ve imkanınız da varsa alın. Aradığınız tüm özellikleri barındıran oldukça kaliteli bir saat. Daha iyileri elbette var ama çok daha pahalılar. Bunu alsanız dahi kendinize bir sürü yeni hedef belirleyebilirsiniz, doyumsuz olmamak lazım. Emin olun bu saat sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Fiyatı 60bin TL civarı. Bu seneki SIHH fuarında tanıtıldı, çok yeni bir model.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 11:57

Drk yazdı:
velruf yazdı:almıyorum diye birşey yok.. listeme ekledim.. ama en iyisini ve en güzelini şimdi alırsam yarın almak için bir şey kalmaz..

Bence beğendiyseniz ve imkanınız da varsa alın. Aradığınız tüm özellikleri barındıran oldukça kaliteli bir saat. Daha iyileri elbette var ama çok daha pahalılar. Bunu alsanız dahi kendinize bir sürü yeni hedef belirleyebilirsiniz, doyumsuz olmamak lazım. Emin olun bu saat sizi fazlasıyla tatmin edecektir. Fiyatı 60bin TL civarı. Bu seneki SIHH fuarında tanıtıldı, çok yeni bir model.

evet teşekkür ederim, beğendim ve imkanım da var.. alacağım.. ama bu saatten önce almam gereken başka markalar var.. eğer şimdiki halimle direkt bu saate zıplarsam kıroluk yapmış olurum..
Kullanıcı avatarı
velruf

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners