Neyse ki İ

necati yazdı:Aslında söylediğinin tam tersine, alçakgönüllü ve eğlenceli bir forum burası. Mesele şu ki ne istediğini doğru ifade etmek gerekiyor. Eğer ısrarla bütçeye sınır koymadığını belirtip Patek, IWC, Panerai gibi markaları fiyat dışında nedenlerden ekarte edersen, sonra orise lüks dersen ve de lüksü sadece görsel bir kavram gibi gösterirsen, ifade etme konusunda sıkıntıların var demektir. Bütün bunlardan sonra gelen eleştirilerden rahatsız olup başkalarını kasıntı diye suçlarsan, kendinden yeterince haberdar olmadığın sonucu çıkar.
Neyse ki İngilizcen var, hepimizin hayrınadır
herojd11 yazdı:istediğiniz markayı ve modeli istediğiniz nedenle eleyebilirsiniz yalnızca nedenlerinizi açık açık konuşmanız bekleniyor ayrıca hatırlıyorsanız muhteşem bir IWC tavsiye edildi hatta çok beğendiğinizi söylediniz o zaman neden almıyorsunuz?
vincefb yazdı:Velruf, biz sizinle yeterince kibar ve güzel bir şekilde ilgilendik cevaplar verdik... ama siz, bizim verdiğimiz cevaplarla alttan alttan dalga geçtiniz.. Ben yaklaşık 1 senedir forumun üyesiyim.. Biz her zaman, herkese, her sorusunda elimizden geldiğince samimi ve bilgimiz yettiğince cevaplarız, cevapladıkda..
Bu konunun buralara gelmesinin tek sebebi sizin ne istediğinizi bilmemeniz ve verdiğimiz cevaplara alaycı bir tutumla yaklaşmanızdır...
vincefb yazdı:Bunda ne var ki? Benim kendime yeticek kadar saat bilgim olduğu ve ne istediğimi bildiğim halde danışıyorum foruma... Burada bulunan her arkadaşımın düşüncesi önemli benim için...
Baştan sona tekrar okursanız başlığı yakalarsınız diye düşünüyorum
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 159 misafir
|