TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Büyük Kasalı, Takvimli, Otomatik Saat Önerisi

Mesaj necati » 13 Haz 2012, 23:14

serxx yazdı:Sonunda Parnis'e bağlanmasından korkuyorum ...

Sonunu bilmem ama başlarda iyi gidiyordu. Hele Drk un tavsiye ettiği IWC on numara :super: . Zaten her filmin sonu iyi olacak diye birşey yok. Başlardaki aksiyonla yetinmesini biliriz :D
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj velruf » 13 Haz 2012, 23:18

neyden rahatsız oluyorsun anlamadım?

Yanlış anlamadıysam, seikonun, iyinin kötüsü gibi tavsiye edilmesinden duyulan bir rahatsızlık :idea:
Bu arada, Patekler, IWC ler tavsiye edilirken hangi ara seiko moduna girildi :?

öyle anlayan yanlış anlamıştır. ilk mesajımda seiko kullanıcısı olduğumu söyledim.. seiko fanatikliğinden kendimi kurtarmaya çalışıyorum sadece.. farklı markalarda hoşuma giden saat bulmaya çalışıyorum..

oris marka bir tane buldum sanırım ama daha kesin bir şey söylemek için erken..

oris big crown small second day date metal bileziklisi.. bunun siyah kadranlısı var beyaz kadranlısı var.. kasa 44 mm fiyatı 2500 tl civarı olması lazım.. biraz daha yüksek de olabilir.. bana göre günlük kullanım için çok lüks ama özel günlerde veya seiko dan sıkıldıkça takılabilir..

Resim

Resim
En son velruf tarafından 13 Haz 2012, 23:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj herofb » 13 Haz 2012, 23:22

Velruf panerai'ler patekler bosuna onerilmesin diye üst limit koyalım dedim israrla limitim yok dediniz simdi Oris'e gunluk kullanım icin pahalı mı diyorsunuz?
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj velruf » 13 Haz 2012, 23:26

herojd11 yazdı:Velruf panerai'ler patekler bosuna onerilmesin diye üst limit koyalım dedim israrla limitim yok dediniz simdi Oris'e gunluk kullanım icin pahalı mı diyorsunuz?

pahalı ucuz olarak değil de lüks veya çok lüks olarak değerlendiriyorum..

yani görüntü açısından lüks..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj herofb » 13 Haz 2012, 23:31

Görüntü açısından lüks veya degil nasil oluyor bilmiyorum ama hayallerinizin saatinin lüks olmasında bir sakınca olmasa gerek
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj velruf » 13 Haz 2012, 23:43

herojd11 yazdı:Görüntü açısından lüks veya degil nasil oluyor bilmiyorum ama hayallerinizin saatinin lüks olmasında bir sakınca olmasa gerek

yani görüntü açısından çok göze batana lüks diyorum ben.. lüks kelimesinin kökeni ışıktır zaten.. neyse.. hayallerimin saatinin lüks olmasında bir sakınca yok.. dediğim gibi özel günler ve bazen zevk için takmak için.. gündelik kullanım için değil.. ama bu oris saatin beyaz kadranlısının fotosunu arıyorum acaba nasıl duruyor beyaz kadran bunda?
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj velruf » 14 Haz 2012, 00:33

herojd11 yazdı:Velruf panerai'ler patekler bosuna onerilmesin diye üst limit koyalım dedim israrla limitim yok dediniz simdi Oris'e gunluk kullanım icin pahalı mı diyorsunuz?

patek koleksiyonunu inceledim ama çapları 42 mm den küçük.. 44 ve üzeri bakıyorum ben..
Kullanıcı avatarı
velruf

Mesaj Bond » 14 Haz 2012, 00:51

Görüntü açısından lüks olacak bu saat için bütçe nedir?
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 142 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners