TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İkinci El Oris TT1 Önerisi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

İkinci El Oris TT1 Önerisi

Mesaj trader » 11 Haz 2012, 16:31

S.a forum dostlarım Tsf sayesinde çok farklı saat markaları ile tanıştım bunlardan birisi oris ve özellikle diver modelleri inanılmaz hosuma gıdıyor.Bu markayı çok araştırdım mekanizma tasarımlar harika ancak fiyatlarda bir o kadar harika :( Ancak gecenlerde internette dolanırken oris tt 1modelini gordum 2. el fiyatları galiba daha ucuzmus

Resim

Bu saati nerde bulabilirim? yada baska bi markanın bu tarz spor diver saati aklına gelen varmı ? Yada Aranızda bana oris'in diver modellerine benzer saat önerebilcek olan varmı 2. el olsun temızse hıc sorun olmaz ayırabıldıgım bütçe 600 lira. SAYGILARIMLA...
Kullanıcı avatarı
trader

Re: Diver saatler için yardım

Mesaj trader » 11 Haz 2012, 16:41

Kullanıcı avatarı
trader

Re: İkinci El Oris TT1 Önerisi

Mesaj ismailkaya » 12 Haz 2012, 09:36

2.el bulman zor, bence para biriktirmeye benim gibi ufaktan başla :)
Kullanıcı avatarı
ismailkaya

Mesaj herofb » 12 Haz 2012, 11:00

trader tabiki zevk meselesi ama bu model hiç içime sinmedi bence sırf Oris olsun diye alma 600 TL 2.el için iyi bir bütçe bence ebay'den son derece güzel alternatifler bulunabilinir
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj trader » 12 Haz 2012, 12:40

herojd11 yazdı:trader tabiki zevk meselesi ama bu model hiç içime sinmedi bence sırf Oris olsun diye alma 600 TL 2.el için iyi bir bütçe bence ebay'den son derece güzel alternatifler bulunabilinir

herojd11 O zaman bana güzel bir diver saat önerisinde bulunur :)
Kullanıcı avatarı
trader

Mesaj Baran » 12 Haz 2012, 19:29

Bende olsam bu modeli almazdım..Forumunda 2.eller bölümünde hoş saatler denk geliyor bence illa oris diye takılmamak lazım.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj trader » 12 Haz 2012, 20:03

Baran yazdı:Bende olsam bu modeli almazdım..Forumunda 2.eller bölümünde hoş saatler denk geliyor bence illa oris diye takılmamak lazım.

baran geçmış satılık saatlere baktım gercekten güzel saatler gelmiş artık bizde bekleyelim arada sabırsızlanıyorum boyle :) sizinde öneri ve tavsiyenız olursa bnm de ısım kolaylasır
Kullanıcı avatarı
trader

Mesaj Baran » 12 Haz 2012, 20:09

Kesin diver istiyoruz 600tl ye kadar 2.elde olabilir temizse.Ve bunu biranönce istiyoruz ;) Durum bumudur?
Kullanıcı avatarı
Baran

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Agk22 ve 144 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners