TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PR50 Automatic ve Le Locle Arasında Tercih ve Tavsiye

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tissot PR50 Automatic ve Le Locle arasında Tercih ve Tav

Mesaj SeRxx » 12 Haz 2012, 00:34

Volkan59, tahmin ettiğimiz gibi ;)
Biz de öğrenmiş olduk, teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj vollkan59 » 12 Haz 2012, 00:48

bu tip girişimler açıkçası canımı sıkıyor :oops: ne sanıyorlar insanları enay, falan mı :(
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Mesaj Bond » 12 Haz 2012, 00:54

Yakında TSF tüm yabancı saat forumlarda uygulanan sisteme geçecek. Bu durumda zaten bu tarz site linkleri ve iletileri forumda görmeniz mümkün olmayacağından sıkıntı yok ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj vollkan59 » 12 Haz 2012, 01:00

dört gözle bekliyoruz :thumbup: isterse 10 tl lik saat olsun ama orjinal ve garantili olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Mesaj ufukyildiz » 12 Haz 2012, 01:11

GSA saat&aksesuar adlı bir distribütör de var sanırım bahsi geçen markalar için. Belki onunla çalışıyorlardır. Hemen alışveriş yapan arkadaşların morallerini bozmayalım diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
ufukyildiz

Mesaj vollkan59 » 12 Haz 2012, 01:31

ultimate45 yazdı:Bugünde telefonla görüştüm lpi onayı varmış çelik kayışlısı kalmamış stoklarında özür dilediler deri kayışlısını yanında slikon kayış hediyeli olarak verdiler :lol: :champ: :thumbup:

tabii yinede herkesin kendi bileceği birşey..kimsenin kırılmasını üzülmesini istemem ;)
Kullanıcı avatarı
vollkan59

Re: Tissot PR50 Automatic ve Le Locle Arasında Tercih ve Tav

Mesaj ultimate45 » 12 Haz 2012, 12:31

Arkadaşlar ilgileriniz için teşekkür ederim bugün firmayla görüştüm firma asıl adı ufuk yılmaz arkadaşımın dediği gibi GSA mış watchhome mağzaları da onlara aitmiş sezonsaatler diye sorulunca tabi görünmüyo ürünü aldığınızda belgedeki kaşe de lpi onayını göreceksiniz dedi firma yetkilisi onun için saat gelmeden yorum yapmanın doğru olmayacağı kanaatindeyim
I want to buy rolex but I couldnt pronounce it
Kullanıcı avatarı
ultimate45

Re: Tissot PR50 Automatic ve Le Locle Arasında Tercih ve Tav

Mesaj multisaat » 12 Haz 2012, 23:47

bu siteden bende alışveriş yaptım saat fiyatları çok düşükdü biraz çekincelerim vardı ama siteyi biraz inceledim mağazalarını felan gordum
bı guven geldı tissot marka bir saat aldım bugun bana ulaşdı orjınal kutusu ve garantisi ile ve bir sıkıntı yok ben ıletısıme geçtığımde gsa isimli bir distribütörden bayilikleri olduğunu soyledıler gsa sıtesıne gırdım ve mağazalarına baktığımda gsa anın sıtesınde de yer aldıklarını gordum bu gun arkadaşımda cerruti cra037n212g sıparısı verdı.

arkadaşlar birde fikrinizi istiyorum benim aldığım saat Tissot T0354391603100 arkadaşımın aldığı saat cerruti cra037n212g sizce hangisi ?
Kullanıcı avatarı
multisaat

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 157 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners